Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fenerbahçe taraftarı yaptı denemez bu olaya..Tamamen hırsızlık durumu söz konusu..

Benim takıldığım nokta yukarıda yazdıkların. Olay hırsızlık da olabilir, holiganlık da ama bence tam kesin bir bilgi yokken bu ihtimali dışarıda bırakmak doğru bir yaklaşım değil.

Sonuç olarak taraftar değil holiganlardan bahsediyoruz. Herşeyi yapma ihtimalleri var. Galatasaray'ın içinde de yok demedim. Holigan her yerde var. Temizlenirse "taraftar"lar rahatlar ...

Bu arada bu olak ilk değil ;

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biz neyi tartışıyoruz anlamadım..ben de sizinle aynı şeyleri savunuyorum zaten..keşke olmasa bu tip olaylar ama maalesef her takım taraftarları yada holiganları tarafından yapılıyor..ilk değil evet son da olmayacak tıpkı bu örneklerde olduğu gibi

]http://www.youtube.com/watch?v=gDFzEVXr6p4'>

[url=http://www.youtube.com/watch?v=d_2Bgf733jo]http://www.youtube.com/watch?v=d_2Bgf733jo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben sizi anlıyorum da aramızda ince bir ayrıntı var..mağazada hem saldırı olmuş hem hırsızlık, ben birinci sıraya hırsızlığı koyuyorum siz ise saldırıyı, fark sadece bu..sonuç: ikisi de ayıp..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi biraz daha yaklaştık :) Her ikisi de ayıbın ötesinde suç.. Mala verilen zarar affedilemez. Bulup cezalandırmadığın sürece de önüne geçilmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada iki ayrı büyük suç var; hırsızlık ve yağma, kanunlara göre yağmanın suçu daha ağır, oysa bu ülkede yağmanın suçu fazla olduğu için yağma az olmakta, gönül isterdi ki; hırsızlığın suçu da en az yağmanın yarısı kadar olsa da; canım ülkemde 6 saniyede bir hırsızlık olmasa...

Ne hırsızlık, ne yağma, ne holiganizm... Hangi renkler altında olursa olsun, "ama" denilecek bir tarafı olmamalı, bu insanlıktan nasibini almamış insanlara en ağır ceza verilmeli ve bu cezalar teşhir edilmeli...

En acı olanı da; daha önce gördüğümüz gibi, mahkemede çıkıp "ben mühendisim" "ben üst düzey yöneticiyim" gibi komik savunmalarla kendilerini temize çıkaracak olmalarıdır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi ya, hepiniz hayal kuruyorsunuz, siz artık bu ülkede bu gidişatın gerek futbolda gerek siyasette düzelebileceğini mi umuyorsunuz gerçekten? Kanunla, polisle vs. olmaz, bitti artık....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi ya, hepiniz hayal kuruyorsunuz, siz artık bu ülkede bu gidişatın gerek futbolda gerek siyasette düzelebileceğini mi umuyorsunuz gerçekten? Kanunla, polisle vs. olmaz, bitti artık....

Sahile belkide milyonlarca deniz yıldızı vurmuş, adam tek tek deniz yıldızlarını alarak tekrar denize atıyor, oradan geçen birisi de bu adama "burada milyonlarca deniz yıldızı var, senin bu çaban neyi değiştirecek" demiş...

Adam eğilmiş bir tane daha deniz yıldızı alarak denize atmış ve "bak onun için bir hayat değişti" demiş...

Biz üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz, bitti diyerek geri çekilmek en kolayı olur abi... Her bitiş yeni bir başlangıçtır ayrıca...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Verdiğin örnek ilgisiz olmuş Veli, ben elimizden geleni yapmayalım demedim, yapalım, yapabileceğimiz nedir? Gidip mağaza yağmalamayız mesela, takım otobüsüne kaldırım taşları atmayız, rakip takımın taraftarlarını veya rakip siyasi taraftarları dövmeyiz...

Ama şöyle bir kanun olsaydı, bunlara en ağır cezalar verilseydi, polis işi daha ciddi ele alsaydı vs. temenniler boşuna, bu meclisin çıkarmayı tercih ettiği kanunlar ortada, polis 4 aydır saman çöpleri gibi savrulmuş, elini herhangi bir işe uzatmaya korkan savcılar ve kollukla ne olacak?

Bizim birer tane oyumuz var, kendi aklımızca kullanıyoruz işte, elime sapan alıp sokağa çıkacak halim yok, onları da çok yaptı bizim kuşak, nereye geldik?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu bizim kurumda temiz, namuslu insanlarla uğraşıyorlar. her zaman mazlumun yanında olunca kimi savunacağın da belli olmuyor işte hayat :) Benim için her zaman önce adil olmak gelir. Mazlumken herkes adaletten, demokrasiden dem vurur. önemli olun güç elinize geçtiğinde ne yaptığınızdır. Geçmişte görülen eziyet, başkalarına zulmü meşrulaştırmaz. Böyle toplum faydasına olan, kucaklayıcı, ilerici yasalar beklememek lazım. yök'e en karşı olan AKP'ydi :D çıkarılan mit yasası ortada. Kaç tane yasa çıkardılar işi kitabına uydurnak için. Maalesef devranın dönmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok ve gelenlerin aynı hataları yapmaması için dua etmekten başka.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Dediğini yapar ama avrupa'da ne yapar ? Asıl mesele o :D

Muamma bu durum. Önce bir bariyeri kaldırsınlar önümüzden de koşmaya başlayalım hele Avrupa ya doğru, sonrasına o zaman karar veririz  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muamma bu durum. Önce bir bariyeri kaldırsınlar önümüzden de koşmaya başlayalım hele Avrupa ya doğru, sonrasına o zaman karar veririz  :)

Bu sene katılma ihtimalimiz var bence, neyin ne olacağı belli olmaz, inşallah sakat bir gruba düşmeyiz :D Yoksa delik deşik ederler bu sistemle bizi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sene katılma ihtimalimiz var bence, neyin ne olacağı belli olmaz, inşallah sakat bir gruba düşmeyiz :D Yoksa delik deşik ederler bu sistemle bizi :D

İnşallah, keşke Fener de olsa Avrupa da ama zor..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bnece iddaanın şeklini biraz değiştirelim.

Dördüncü yıldızı Nisan da takarız diye iddaya girmek istediğim birileri lazım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...