Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İnşallah, keşke Fener de olsa Avrupa da ama zor..

Evet haklısın zor. Ve adaletsizlik bu. Verilen ceza iki yıl ama çekilecek ceza 3 yıl, saçmalıktan başka bir şey değil. Ama yapacak bir şey yok Fransız Uefa başkanı ve Fransız lobisi güçlü bir camianın ele ele vererek yapamayacağı şey değil bilmem anlatabildim mi ?  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet haklısın zor. Ve adaletsizlik bu. Verilen ceza iki yıl ama çekilecek ceza 3 yıl, saçmalıktan başka bir şey değil. Ama yapacak bir şey yok Fransız Uefa başkanı ve Fransız lobisi güçlü bir camianın ele ele vererek yapamayacağı şey değil bilmem anlatabildim mi ?  :hi:

İşin içinde Fransız varsa ben her türlü kıllanırım arkadaş... Şike olayının sadece Fenerbahçe'ye yıkılması da bunun en başında gelir... Mekteb-i Sultani camiası ne dediğimi iyi bilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşin içinde Fransız varsa ben her türlü kıllanırım arkadaş... Şike olayının sadece Fenerbahçe'ye yıkılması da bunun en başında gelir... Mekteb-i Sultani camiası ne dediğimi iyi bilir...

Yani aynı dilden konuşuyoruz abi, sağır sultan duydu bunu ama ilgililer duymadı ne yapalım. Helvacı, Arıboğan ve Ebru Köksal Hanım Tff de yöneticilik yap, şike döneminde en aktif rolü üstlen ve Fenerbahçe ye tarihinin en ağır darbesini vurmak için kuyusunu kaz sonra da hiç utanma olmadan, yüzleri kızarmadan hep beraber Tff den ayrıl Gs yönetimine katıl  :sopa: Sokaktaki çocuğa anlat o bile der ki bu işte hile var o zaman ama yetkililer diyemedi ya. Neyse abi yine hatırladım o dönemleri ve bir sinir çöktü üstüme boşver.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani aynı dilden konuşuyoruz abi, sağır sultan duydu bunu ama ilgililer duymadı ne yapalım. Helvacı, Arıboğan ve Ebru Köksal Hanım Tff de yöneticilik yap, şike döneminde en aktif rolü üstlen ve Fenerbahçe ye tarihinin en ağır darbesini vurmak için kuyusunu kaz sonra da hiç utanma olmadan, yüzleri kızarmadan hep beraber Tff den ayrıl Gs yönetimine katıl  :sopa: Sokaktaki çocuğa anlat o bile der ki bu işte hile var o zaman ama yetkililer diyemedi ya. Neyse abi yine hatırladım o dönemleri ve bir sinir çöktü üstüme boşver.

Bu tezgahın içinde maalesef kendini Fenerbahçeli zanneden en baştaki bakanın olması daha da acı... Bu süreç bitmedi ama başka bir camia olsaydı yok olup gitmişti, yani amaçlarına ulaşmışlardı... Bize sökmez, sökmedi, söktüremezler... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten onu anladılar abi gözleri korktu iyice. Vurdukça güçlendirdiler ama baktılar ki olmuyor biraz da belli etmeden bel altından vuralım dediler yine yemedi, yemezler. Gerçekten çok çok büyük bir camiayız. Akıl oyunlarıyla yıkılmayacak bir camiayız, Türkiye anladı yedisinden yetmişine kadar. Boşbakanımız maalesef bir Aziz Yıldırım uğruna koca camiayı yıkmaya kalkanlara one minute bile demedi ya ne diyeyim, yazıklar olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu Meireles in dedeleri bu topraklardan olduğu konusunda ciddi şüphelerim var.  :D

Adama bu takımdan gitsin dedikçe öyle içten şeyler yaptı ki kalsın gitmesin diyorum köftehora  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Chelsea'den ayrıldığında "neden" diye sormuştum hep... Bu adamı sorgulamak boş iş... Saha içinde ve dışında izlemek yeterli... Keyif veriyor insana... :D

Son 5-6 hafta da oynadığı topu sezona yaysa önünde iyi bir d.ribas la biz bir kaç yıl daha şampiyon oluruz aralıksız ama köfte maç seçiyor oynamıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Caner konusu tam bir kumar abi. Evet bir topçu değerini buldu ve gönlü de dışarıya kaydıysa hemen postalayacaksın yoksa Burak Yılmaz gibi elinde patlar  :2funny: Ama Caner daha genç bir iki yıl daha  bizim sol tarafa adam aramamıza gerek kalmaz (bu performansı sürdürürse). Caner açısından değil Fenerbahçe açısından bakıyorum ben olaya. Bence kalmalı bu yıl ki performansıyla kalmayı haketti. Satarsak yeni sol bek arayışlarına gireceğiz, o hakkımızı yabancıdan yana kullanırsak çok iyi biri olmalı ki düşük bonservise çok zor öyle biri bulmak. Elimizdekilere bakıyorsun (H.A.Kaldırım ve M.Kadlec) mümkün değil o yükü kaldırmaları, çok sabit oynuyorlar, kanadı boydan boya kullanamıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takımımızın, ligin son haftasında, deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maçta, misafir takım tribününde yapılan çirkin ve kötü tezahüratlar dolayısıyla Kulübümüzün ceza almasına sebep olan ilgili kişiler hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takımımızın, ligin son haftasında, deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maçta, misafir takım tribününde yapılan çirkin ve kötü tezahüratlar dolayısıyla Kulübümüzün ceza almasına sebep olan ilgili kişiler hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

GFB ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Aziz YILDIRIM ı sevmiyorsun  diye uğruna taraftar grubu kurduğun takıma köstek oluyorsun ayıptır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merak etme teşhir oldular artık, bundan sonra bir hükümleri yok, silinip giderler....

Abi teşhir oldular da bunlar bitmez ki. Sefa Kalya içeri mi girecek yok, maça mı giremeyecek yook ! Yani bu düzen devam eder diye düşünüyorum taa ki Aziz Yıldırım bırakana dek. Belki şu  passolig çare olur bir nebze malum başkan da bu grup hakkında çok sert konuştu kutlama gecesinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aziz Yıldırım sizi bu stada sokmayacağım dediyse sokmaz, ben onu bilirim tek...

Ben de katılırım sana ama Türk insanıyız neticesinde bir yol bulur girerler yine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçe de Aziz Yıldırımın babasının malı da değil bugün onları istemez yarın başkasını , adamın keyfine göre mi hareket edecek 5 000 kişi şimdi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçe de Aziz Yıldırımın babasının malı da değil bugün onları istemez yarın başkasını , adamın keyfine göre mi hareket edecek 5 000 kişi şimdi..

Hocam adamı sevmeyebilirsin benim de sevmediğim bir sürü hareketi var, ama üst kimlik Fenerbahçe dir. Her şey Fenerbahçe için olmalıdır. Fenerbahçe varsa GFB var, Aziz Yıldırım var, biz varız. Adam durup dururken kızmıyor bu gruba, al işte durduk yere yine ceza aldık formalite maçta, sezon içinde de çok yaptılar bunu. O beş bin kişi takımı için savaşsın birilerini yok etmek için değil. Aziz Yıldırım ı bir çok konuda onaylamasam da bu ve bunun gibi Fenerbahçenin leyhinde olan her şeyde Aziz Yıldırımcıyım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...