Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas kendilerine saatçi İbrahim'i, Sow olarak kakalayan öğrencilerine 6 ay uzaklaştırma verdi  :2funny: :2funny: :2funny:

7mWG8m.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu da devamı :)

'Ben F.Bahçeliyim Yutturamazlar'

Sosyal medyada Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas'ın, kendisine Fenerbahçeli Sow diye başka bir kişiyi tanıştırarak kandırdıkları iddia edilen öğrencileri okuldan uzaklaştırıldığı iddia edildi.

Peki gerçekte ne oldu? Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas bu iddiaları gülerek yanıtladı.

Hürriyet'ten Kazım Ataer'in haberine göre, "O çocuk gerçekten de Sow'u andırıyordu..." cümlesiyle sözlerine başlayan Rektör Elmas şunları söyledi:

"Ben çocuklarla konuşurken bir kişi gelip fotoğraf çektirdi. Ben de Twitter'da 'Sow' diye espri yaptım. Sonra olan bitenden habersizim. Çocukları uzaklaştırmak gibi bir şey olabilir mi? Espriyi zaten ben yaptım. Kaldı ki ben fanatik Fenerbahçeliyim, maçlara gidiyorum, bana yutturamazlardı. Biz Sakarya Üniversitesi olarak hiçbir öğrencimize soruşturma açmadık"

Hürriyet

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alex de Souza pazar gunu 21:00'de %100 Futbol'da Guntekin Onay ile Ridvan Dilmen'in canli yayin konugu olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Yanal ile Yıldırım'ın köprüleri attığı söyleniyor doğru mu ? Mesele 2 mağlubiyet sonrası Yıldırım'ın futbolcuları toplayıp kızması mı gerçekten ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gecen seneden gelen problemler diye biliyorum ben. Futbolcularla yakin temas kuramamasi, ikili iliskilerinin iyi olmamasi. O yuzden de aziz yildirimin surekli soyunma odasina inmesi. Bu senede ayni olaylarla baslayinca uyarilmis diye biliyorum abi. Mesele sirf maglubiyet degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıkıntı yok gerekli olan uyarı erkenden yaptı, yerinde ve doğru bir davranış. Basına da iyi bir ayar verdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ersun futbolcularla ters düşmüş olay da Aziz e yansımış, Aziz de futbolculardan yana tavır koymuş ve beklenen istifa gerçekleşmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu takimin temellerini kuran Aykut. Cok defansif oynatiyordu orasi ayri ama o da kendini gelistirmistir :)

Yabanci hocadan yana degilim. Hatta yilda bir degismesinden de. Turk hoca alip en az 3-4 yil onunla calismak lazim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...