Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kafan o gruptan çıkmakta olursa çıkarsın, değilse limasolun bile gerisinde kalırsın. Aykut Kocaman için bu kura bir test. Ya Edirne'den ötesine geçemeyen lokal başarı peşindeki antrenör olacak, yada Fenerbahçenin Avrupa macerasına bir iz bırakacak. Aziz Yıldırım  Gaziantep maçından sonra Alex e yüklenmişti Avrupayı düşünüyoruz düşünmez olurmuyuz diye. Bakalım Alex mi haklı çıkacak, yoksa başkanmı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aykut böyle kendini Alex ile kıyaslamaya sokar , FB yi malzeme yaparsa dediğin gbi gruptan çıkmak da hayal olur. Olayın arka planını da merak etmiyor değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aykut böyle kendini Alex ile kıyaslamaya sokar , FB yi malzeme yaparsa dediğin gbi gruptan çıkmak da hayal olur. Olayın arka planını da merak etmiyor değilim.

Ben olayda tek bir tarafın hatalı olduğunu düşünmüyorum ama bu kadar uzamasında şişik egoların payı olduğu kesin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ne olursa olsun fenerin böyle kaliteli bir kadrosu varken şu durumda olması yazık. Şampiyonlar liginden boşyere elendiler. Bu duruma yönetimin el atması gerekiyor takım içinde huzursuzluk , kopukluk başlarsa daha onun önünü kesmek zor olur. 3.hafta maçları başlıcak fenerde hala gündem takımın ne yapacağı değil alex- aykut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir iş adamı spor kulübü yönetimine girdiğinde önünde çok büyük kapılar açılıyor. Hele ki bunlar 4 büyük kulüp ise. Bu konuda Uğur Dündar katıldığı bir radyo programında bir Fenebahçe yöneticisine isim vererek, sayılarla, örnek vererek yüklenmişti.

Millet bedavamı 7 sülalesine sövdürüyor sanıyorsunuz  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bir Bjk'li olarak, 90 dakika boyunca Fenerbahçe-Marsiya maçını pür dikkat izledim. Fenerbahçe'nin attığı her iki golde de, renk farkı, takım farkı gözetmeksizin çok sevindim.

Sonra ne olduysa oldu, yine dünkü geceye Aykut-Alex damgayı vurdular. Bir Beşiktaş'lı olarak bu kadar sinirlenip üzüldüysem. Fenerbahçe'li arkadaşları dostları düşünemiyorum. 2 sıfır öndesin, madem bu kadar arkaya yaslanıyorsun, al o zaman defansa takviye. Aykut'unda Aziz Yıldırım'ında Fenerbahçe taraftarı karşısında saygılarıda, limitleride kalmadı artık bence. Taraftarın bu tür şeylerde yaptırımı yüksektir. Taraftar Alex'i seviyor, Alex'i oynatmayabilirsin tamam bunu anlarlar. Ama Alex saygı duyulacak bir Futbolcu, vefa göstereceksin.

Bienvenu geldi geleli ne yaptı ? kurtarıcı gibi adamı alıyorsun oyuna. Bienvenu Fenerbahçe'nin futbol takımında değilde, atletizm takımına gönder orada başarı sağlasın.

Bakalım Aykut'la nereye kadar devam edecek Fenerbahçe. Dün gerçekten çok üzüldün, öncelikle beraberlik için geçmiş olsun diliyorum. Maç 3-5 dakika daha uzasa 3.golde gelirdi, o derece yaslandı Fenerbahçe geri. Aykut ve Aziz'e katlanmak içinde bol sabır versin. Aziz Yıldırım kahramanken bu işlerden elini ayağını çekmesi gerekiyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende fenerli değilim ama yapılan teknik hata bariz kendini gösterdi,  anında dengeler değişti oyunda.Şu bir gerçekki oyuna giren kazmalar yaptıkları kötü vuruşlar ve basit hatalarla takımın ritmini ve azmini düşürürler sonrasında da iş kaleciye kalır...

Ben olsam Musa'ya dokunmaz, Alex yorulunca  yerine Stoch'u koyardım , Stoch koşar, takımı ateşleyen bir oyuncu, christian gibi dubayı bu maçda oynatsam oynatsam 3-0 öndeyken son 5 dk sokardım, Bienvenue'e  (Hoşgeldin'e) Au Revoir ( Güle Güle ) deme zamanı çoktan gelmiştir ... Bu kabiliyetteki Aykut Kocaman'ı da artık 3. ligde görmek isterim, hiç olmadı disiplin getirir duruşuyla 3. lige...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamamen şımarıklık. 2 - 0 öndesin daha neyin peşindesin de forvet alıyosun. 2-0 neyine yetmiyor. nasıl olsa 2-0 diye kendine o kadar güvennip tedbiri elden bırakırsan şımarırsan adamlar atar işte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aykut Fenerbahçe tarihindeki Kocaman yerini sağlamlaştırmak istiyorsa Avrupa'da futbol oynamaktan anlayan birine yerini devredip gitmeli. Yoksa hiçbir saygınlığı kalmayacak. Topu ileride tutabilecek adamlarını oyundan alıp defansa çekilirsen Mersin gibi yersin son dakika golü..... :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aykut, Rıdvan vs. beyinlerini yemişler işin teknik taktik kısmıyla o yüzden de teknik adam olarak bir yere kadar başarılı olabilirler. Rıdvan zaten farkına vardı durumun, iyi de para verdiler yürüdü gitti. Yoksa ne kazmalar, ne kasaplar teknik direktörlük yapıyor Rıdvan'da zorlayabilirdi. Şeytan gibi adammış hakkaten.

Aykut'ta aynı. Bu saatten sonra sadece yorumculuk yapabilirler, oynanmış oyunları analiz edebilirler. Arada sırada oturup rahata verip maçı izlemek, aksayan biri varsa değiştirmeyip seyirciyi kanser etmek ama sonunda maçı da kazanmak gibi bir huyları yok. Teknik direktör olarak varlığını sürekli hissettirmenin peşinde. Ya bırak kardeşim ortaya karışık oynayıp gidiyorlar, devam etsinler. Son 5 dk zamanı harcayıp oyunu soğutmak için yaparsın değişikliği. Kritik yerlerde ayağında top tutma kapasitesi olan oyuncuları alma bari. Oyuna aldığı adama lolipop göstersen peşinden gelir. Tövbe yarabbim!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alex boşuna konuşmuyor demekki.adamın bir bildiği var ki ortalık karışıyor.aziz başkan tutumunu 180* değiştirmeli bence.fazla plotonik aykuta karşı.ilk başlarda bende alexi haksız buluyordum ama adam futbolu içmiş ve gitmesi gereken biri varsa o da aykut kocaman.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiçbirinize katılmıyorum, orada bir sistem oturtulmaya çalışılıyor, yine futbolcuların antrenör gönderdiği günlere dönersek halimiz haraptır, ne pahasına olursa olsun en azından sezon sonuna kadar Kocaman'ın arkasında durmak lazım, sezon sonunda giderse de yine aynı sistemi devam ettirecek biri bulunmalı..

Futbolcu işçidir, hele ki yabancısı, işini yapar cebini doldurur gider, arkasına bakıp takımı mı düşünür sanıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

büyük takımlar anadolu takımlarına benzemez avrupa standartlarında bi antranör değilse gitmesi en doğru seçim. böyle büyük rakamların döndüğü kulüplerde duygusallığa fazla yer yok.bu benim görüşüm herkesin görüşünede saygı duyuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düzeltiyorum!!! Alex ve aykut gitmeli..

Yıldırımın aykut'u göndermemesinin sebebi,takımı kendisi kuruyor olması veya ceza evinde oluşan duygusal bağ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...