Jump to content

Prins Hakkında Görüşleriniz?

baysezgin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Prins marka lpg için ne diyorsunuz?Bugün Samsun Mazda da Prinsi önerdiler.Gittim dedikleri yere adam baya bişeler anlattı.Ancak fiyatı biraz tuzlu.Bilgisi olan var mı ?

Edit:Başlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Prinste ValveCare isimli bir yağlama sistemi var sanırım 10000 km bir yaklaşık 50 tl ye değiştiriliyor. Bu yağlama sistemi sayesinde supap ve supap yataklarının aşınmasını ve oksitlenmeyi önlüyor diye biliyorum. Fiyatı 2300 tl. civarıdır. yakında directliquimax diye bir sisteme geçeceklerini duydum, brc de aynı sisteme geçecekmiş bu yılın sonlarına doğru. bence bu yeni sistemleri bekle, hemde garanti kapsamından çıkmamış olursun. Bu arada BRC ,zavoli ,tomasetto ve telefex şirketlerini bünyesine katmış bulunmaktadır.http://www.2a.com.tr/haber/teleflex-gfi-sirketi-de-grup-semsiyesi-altinda.

Bende LPG dönüşümü için beklemedeyim, aracın garantisinin bitmesini bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bu kadar para vermeye gerek yok diğer sistemlerde aynı çalışıyor.Brc,landi renzo,romano gibi iyi markalarda enjektör kalitesi olarak prince den aşağı değil.Tabıkı prince ın artıları vardır ama ekonomik açıdan düşünürsek çok da fazla para vermeye gerek yok.Ki zaten yağlama sistemını bu markalarda yapıyor isterseniz tam aynısı olmasada.Ben 3 hafta önce landi renzo taktırdım ve çok da memnunum yaptırdığım serviste prins montajıda yapılıyordu fakat usta landi renzoyu onerdı bu kadar para vermeye gerek yok diyerek.Garanti olayına gelince 2 yıl lpgden dolayı motorda gelebilecek herhangi bir sorunda firma butun masrafları karşılayacağını da tahahut ediyor.Ve aracın normal garantısı de devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bir ara eski 323 aracım için bende araştırmıştım Kit olarak. Prins veya Teleflex düşünmüştüm ilk etapta, daha pahalı olduğu için nedense sorunsuzlardır sanmıştım ama forumlardaki yorumları okuyunca onlarında sorunsuz olmadığını gördüm. Belki diğerlerine göre daha az problem yaratabilirler ama Lpg dönüşümünün amortisinin 1,5 yıla ( senelik 10.000km ) çıktığı günümüzde diğerlerine göre 2 kata yakın para vermek şahsen bana mantıklı gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bende çok araştırdım ekonomik LPG sitemi olarak Prins i gördüm forumların çoğunda. Düşüncem aslında 2.0 motorlu bir araç alıp prins taktırmak performans düşüşü yaşanmıyor diye yazmışlar. Bir de dğer sistemlere nazaran 2.0 motorlu araç nerdeyse 1.6 lar kadar yakıyormuş o sistemle. Gerçi Mazda 3 alma niyetindeyim ama Prins taktırmayı ciddi şekilde düşünüyorum. BRC zaten var bende. 1.4 C4 aracım 1.6 lar kadar yakıyor ne kadar ayar yaptırdıysam da hiç yakıt düşüşü görmedim. sadece ilk 1000 km lik bakıma kadar çok fazlaydı ondan sonra 39 litre gaz ile şehir içi (urfa da çok trafik var malum acayip sıkışıktır orası) 320 ile 360 arası değişen kmleri yakalayabildim. şehirler arası 40 litre ile de 410 kmyi ancak görebildim. Millet 36 litre ile 510-540 km arası yol falan yapıyor en az yapan bile kasmadan 400 km yi geçiyor hemde 1,6 motorlar ben daha öyle birşey göremedim BRC işte iyi sistem diye taktırdık. Ustalar 1.4 C4 ler LPG de sorunlu falan diyorlar titremesi oluyor mesela rölantide, az km yapıyor.

Mazda 3 almaya niyetliyim araştırmadayım halen LPG ile ne kadar yok yapıyor MAzda 3 ler diye. bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...