Jump to content

Lpg Taktırdım (BRC)

SeRcAn35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, dün mazda 3 2010 15,000 km 'de ki aracıma lpg taktırdım, İzmir Karabağlar'da 2a otogazda, şimdilik herhangi bir sorun yok montajda gayet güzel. Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun ben de ayın yerden aynı fiyata taktırmıştım; yaklaşık 7000 km oldu maşşalah bi sıkıntı çıkarmadı...

teşekkürler, ama çekişte fark ediyor bizim buralar bir de yokuş hemen farkı anlayabiliyorsun arada ki, birde araç durduğunda rolantide çok az titreme yapıyor gerçi daha 1000 km bakımı yapılmadı ama olur o kadar diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun...ama benim kafam karışık bu lpg konusunda bazıları çok memnun bazıları aman ha sakın diyor...insan ikilemde kalıyor açıkcası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun...ama benim kafam karışık bu lpg konusunda bazıları çok memnun bazıları aman ha sakın diyor...insan ikilemde kalıyor açıkcası

aracınız bakımlıysa, sorun çıkarmaz lpg. lpg'nin töleransı benzine göre düşük olduğu için bakımlı araç istiyor. araca bakarsanız sorun yaşamazsınız.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla çevremde bir sürü lpg li araç kullanan var hiç kimsede sorun yok bizim arabalarımız hyundaiden kötümü ? benim arkadaşım 80,000 km de aldı lpg taktırdı 164,000 km de halen sorunsuz kullanıyor. 1997 accent araba sürekli geziyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde bir şey sormak istiyorum, henüz km hesaplama yapamadım İzmir den çıkıp Ankaraya gideceğim araba 3 kişi olucak bağaj ağır olmayacak tahminen km 'de ortalama ne kadar yakar krş ? 90 100 km arası sabit hızla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler, ama çekişte fark ediyor bizim buralar bir de yokuş hemen farkı anlayabiliyorsun arada ki, birde araç durduğunda rolantide çok az titreme yapıyor gerçi daha 1000 km bakımı yapılmadı ama olur o kadar diyorum.

Araba doluyken ve klima açıkken yokuşta bende biraz çekişte düşüşü fark ettim ama beni üzecek kadar bi takat kaybı değil. Rölantide titreme değilde; ses biraz değişiyor ama benzine geçince yine normal sesine dönüyor.

Ama bunların yanında araç hala klima açık ve 4 kişi varken otobanda 180-190 görüyorsa, yokuşta çekiş kaybı olsa da insanı kasmadan 3 aracı birden sollayabiliyorsa ve bunları yaparken km'de 350 kuruş yerine 200 kuruş yakıyorsa bence çok da problem yapmaya gerek yok; ama dediğim gibi BENCE :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba doluyken ve klima açıkken yokuşta bende biraz çekişte düşüşü fark ettim ama beni üzecek kadar bi takat kaybı değil. Rölantide titreme değilde; ses biraz değişiyor ama benzine geçince yine normal sesine dönüyor.

Ama bunların yanında araç hala klima açık ve 4 kişi varken otobanda 180-190 görüyorsa, yokuşta çekiş kaybı olsa da insanı kasmadan 3 aracı birden sollayabiliyorsa ve bunları yaparken km'de 350 kuruş yerine 200 kuruş yakıyorsa bence çok da problem yapmaya gerek yok; ama dediğim gibi BENCE :)

düz yolda çekiş kaybını anlayamayız ama yokuşlarda farkı anlayabiliyorsun, bide hiç uzun yol denemeniz oldumu ne kadar yakıyor km de merak ediyorum yukarıda sordum gerçi de kimse cvp lamadı henüz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Brc bu konuda sanırım kendini aştı. Çok fazla geliştirme yapıyorlar ürünlerinde. Taktıranların büyük bir çoğunluğu çok memnun. Şu kapalı otopark yasağı olmasa 1 gün durmam taktırırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düz yolda çekiş kaybını anlayamayız ama yokuşlarda farkı anlayabiliyorsun, bide hiç uzun yol denemeniz oldumu ne kadar yakıyor km de merak ediyorum yukarıda sordum gerçi de kimse cvp lamadı henüz

Mesajınızı şimdi gördüm, ama uzun yolda 90-100 arası dolu araç için bi değer veremiycem çünkü uzun yola çıkıp da 120nin altına hiç inmedim ama genelde full depo (yaklaşık 60 tl'ye doluyor) 260 km felan gidiyor. Ama yarını beklerseniz ben bi izmir-çeşme yapacağım, standart 110 gideyim bakalım ne kadar yakacak (tabi dayanabilirsem :D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...