Jump to content

Plaka Bölümü

tyfnzdmr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar merhabalar...

sonunda 34 CRS 34 plakamı almış bulunuyorum :)

app plaka siparişi verdim cuma günü teslim alıcam kısmetse.

on tamponda bayi cıkısında gelen plaka bolumunu sökme gibi bi planım war.

eger bunu sokersem altından vida deliği gibi bi görüntü warmıdır???

eger yoksa plakayı direk sürücü tarafına tampona yapışacak sekilde monte etmeyi düşünüyorum.yardımcı olursanız cok sevınırım.

bir de eger o aparat nasıl sökülür??*

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Altta vida varmı bilmiyorum ama çeki demirine takılan plakalıklar vardı diye hatırlıyorum, çeki demiri deliğine monte ediliyordu, adını hatırlarsam ebay linklerini falan eklerim burdan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim ilgilendiğin için...

benim amacım plakalığı tamamen iptal edip sipariş ettiğim çerçevesiz app plakayı kalıcı hasar bırakmayacak bir yapıştırıcıyla (silikon) sıfıra sıfır şekilde yapıştırmak eğer yanlış anlamadıysam sende ayrı bir plakalık tavsıye edeceksin.o yüzden detaylandırmak istedim düsüncemi...

goggle a mazda 3 modifiye yazınca 07 cor 77 plaka bir arac cıkıyor.çok tatlı parçalar seçmiş body kit+ egzoz

benim araba da siyah ama ben imola kırmızı cam tavan görünümlü bi araç tasarladım kafamda ufak ufak girişiym diyorum:) ADVAN RZ siyah jantla nasıl durur sizce??? :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hımmm.peki ne tavsiye ediyosunuz??

yani küçük bi müdahaleyle o delikleri kötü görünmeyecek sekilde kapatıp sola alabılırmıyım plakamı.yoksa boya yada tampon değişimimi gerekir???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç uğraşmayın. Çeki demirine uygun düz dışarı doğru abartısız taşan bir demir yaptırın ucunada kare plakalık koyun ve plakanızı onun üstüne yapıştırın. Jant ve Body Kit için mevcut konular ve resimler olması gerekli diye hatırlıyorum. Ancak ben siyah jant pek önermem küçük gösteriyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Plakanın sağda ya da solda olması benim gözümü yorar, tam ortada olması lazım...:D Zevk..

Sizin sorunuza gelince, plakalığın altında sert plastikten plakalığın monte edildiği, "ana plakalık" diyelim adına, var... Bazı arkadaşlar eğiminden dolayı sürekli kırıldığı için plakalığı kaldırıp altına slikonla yapıştırıyorlar ve bence güzel oluyor..

O "ana plakalık" dediğimiz parça tampona vidalı, onu da sökerseniz vida delikleri çıkıyor ortaya.. Bazı arkadaşlar da plakayı doğrudan tampona yapıştırıyorlar, bu o kadar güzel olmuyor...

İlla sağa ya da sola yapıştırıcam diyorsanız, bir tampon değişimini ya da tamirini beklemeniz daha iyi olur, aradan çıkartırsınız vida deliklerini kapatma işini, macunlanıp tamponun tamamen boyanması gerekir çünkü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla verdiğiniz bilgilere göre benim bu sola kaydırma ısını bekletmem lazım galıba beyler..

tesekkür ederim yardımcı oldugunuz ıcın...

sımdılık plakalıgı sokup vıda delıklerının ustune getırıcem plakayı.

diğer işte artık komple boya projesını beklıycek :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...