Jump to content

Mazda 3 lpg'den sonra garip ses

DEFAKTO
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2006 mazda 3 'e  bir hafta önce meb başayarda autogas italy marka lpg taktırdım. takıtırdıktan sonra bazen olan garip bir ses var.

bir kaç defa oldu. sağa dönerken arkadan-bagajdan  garip bir ses geliyor.  su kesilip geri geldiğinde musluğu açtığınızda borudan gelen ses gibi bir ses.suyun debisi boruya fazla geliyo gibi olan ses. 3-5 saniye sürüp geçiyor.ama çok rahatsız edici oluyor. bir defa da geri vitese alıp giderken oldu.  burada çok donanımlı arkadaşlar var, eminim bir yorumları olacaktır. zamanım olduğunda servise götüreceğim.

zaten arabaya zor kıyıp lpg taktırdım. umarım bir sorun çıkmaz. yorumlarınızı bekliyorum

ekleme: bir de klima lpg montajından sonra daha iyi soğutmaya başladı :D ne alakası olabilir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı yerde aynı marka LPG taktırdım . Bazen işçilik ile ilgili sorun çıkabiliyor (sensör ters takılmıştı bende:) ).Ama Tolga bey , Aziz bey cok ilgililer. Servise gidip Ses sorununu anlatırsanız çözeceklerine eminim.muhtemelen gözden kaçan basit bir sorundur . Bende her hangi bir sorun yok, 17000km oldu LPG takali.

İyi günlerde kullanın :)

Klima içinmiş şey diyemeyeceğim :) klima filtresi değiştirmek cok işe yarıyor ama LPG ancak duygusal fark yaratır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en yakın zamanda göstermeye gideceğim. sağolun yanıtladığınız için. siz yakıttan memnun musunuz?  1-2 depo aldım henüz. yaklaşık şehiriçinde 23 kuruş yaktı. 20 kuruşun altına inmesini bekliyodum. zamanla yakıt düşer heralde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en yakın zamanda göstermeye gideceğim. sağolun yanıtladığınız için. siz yakıttan memnun musunuz?  1-2 depo aldım henüz. yaklaşık şehiriçinde 23 kuruş yaktı. 20 kuruşun altına inmesini bekliyodum. zamanla yakıt düşer heralde

23 krş inanılmaz iyi bir rakam şehir içinde. Dizel araçlar bu civarda yakıyor. Bunun altındaki değerlerde bir sakatlık olabilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

abi lpg de japon arabaları harbiden uygun..ben de 22 krş yakıyorum..bu arada işçilik çok önemli...bide çok sağlam bi katkı maddesi var depo boş olunca koyuyosunuz.bi tek ankara da opette var..:( çekişi arttı arabanın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...