Jump to content

1991 Mazda 626 Orjinal Jant'ın Orta Göbek Kapağı

Özer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese Selam. Bugün arabamdan orta jant göbeklerden birisinin kaybolduğunu gördüm. Muhtemelen birisi çaldı, çünkü ben bu kapakların araç giderken düşebileceğine milyarda 1 ihtimal veriyorum.

Bu kapaklardan arıyorum. 4 tane set olursa da olur, tek de olur. Var mı bulabileceğimi bildiğiniz bir yer? Şimdiden herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maalesef ebayda bile bulamadım onları bulmak çok zor gerçekten. suriye de bile 100tl den satıyorlarmış ki buraya 300den aşşağı gelmez bulabilirseniz ben de almak istiyorum. aklıma kalın alüminyum bloktan tornacıya tam oraya oturacak şekilde bir blok kestirmek geliyor.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaa kolay kolay yerinden çıkabilen şeyler değil. Tornavidayla bile zor çıkıyor yerinden. Çapları küçük olduğu için dönmeden dolayı salınım yapıp fırlayıp gidecek gibi de değiller. Sanırım kanı bozuk birisi çaldı. Bulabilir miyim bilmiyorum, bulursam da umarım renk farklılığı falan olmaz, o zaman da canım sıkılır! Önce bulmaya çalışacağım, bulamazsam bir hal çaresine bakmayı düşünüyorum, bakalım, hayırlısı!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsanlar ne kadar pislik yaaa! Sırf kendi arabaları hoş gözüksün diye başkasını hiçe sayabiliyorlar ve mallarına el uzatabiliyorlar. Akşamdan beri moralim çok bozuk. O şerefsize beddua edip edip sonra beddua ettiğim için pişman olup geri alıyorum. Sinirlerim çok bozuldu!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisinde sordum getirtebiliyorlarmış. Ama 101 TL. Ufacık kapak 101 TL, biraz pahalı ama görüntüsünü iyi yapıyor arabanın. Almaya alırım da benim adresi belleyen şerefsiz hırsız kendi arabasında her kaybolduğunda gelip benden temin ederse diye çekiniyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servis yine iyi fiyat vermiş aslında alınabilir ama dediğiniz doğru o kapaklar altın kıymetinde, sokakta araçlarımız Allah'a emanet eğer içinize sinecekse alın yok bir daha giderse çok üzülürüm diyorsanız bizim bir önceki 91 626 mızda aynı kapakların plastiğini yaptırmışlardı öyle bir şey yaptırılabilir.

geçmiş olsun

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...