Jump to content

323 Termostat Değişimi (89-94)

FATİH38
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 yıl sonra ...

Japon malı olduğu kesin ama orjinal değildir, orjinal sadece serviste mevcuttur, ben sanırım 50 tl civarı bir fiyata almıştım, sizede önerim servisten almak olacaktır, çünkü çok hayati bir parça,  eğer bu parça geç açarsa,  daha soğutma suyu radyatöre dahi geçmeden, hiç haberin bile olmadan motor hararet eder, yok erken açarsa motor geç ısınacağından motorun soğukken çalışma süresi uzayacak vede motor hasar görecektir, kaölörifer vede ısınma sistemi çok gecikecektir yani şansa bırakılacak bir parça değil, yan sanayi önermiyorum.

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben geçen hafta sipariş vermiştim 64 liraydı sanırım oda kampanya ile 50 tl civarina geliyor hatta nakitte iner belki çokta yan sanayiye kaçılacak bir fiyat değil çünkü yazın hararet kışın rölanti bozukluğuna sebeb olup insanı delirmesine neden olabilecek bir parça.

Eskiside yeni takılmıştı ama yan sanayiydi, evoda usta ile baktık anlattı biraz daha motor yeni çalıştırdığımda bile fanı açıyordu. Isınmıyordu motor uzun süre orjinal kullanmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim :( termostat değiştirdim ama pek iyi bir şey değilmiş görevini unutmuş sanki tekrar değiştireceğim. termostatı nereden temin ettin ve fiyat nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...