Jump to content

Lassa, Yokohama,Bridgestone, Continental hangisi?

kursadnart
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Lassa İmpetus Revo 185 tl, Yokohama 175 TL, Continental 190 TL, Bridgestone 215 TL.

Fiyatlar bunlar...

Ölçüler 205/55/16...

İlk tercihim Yokohama idi ancak bayii ısrarla lassa impetus revo yu çok övdü ve ısrarla tavsiye ediyor. Ben yokohama dedikçe o impetus revo diyor beni de kontirpiyede bıraktı , kararsız kaldım. Sizlerinde görüşünü almak istedim şuan ikisi arasında git gel yaşıyorum sizlerin görüşleriniz varsa bu lastiklerle ilgili ama iyi ama kötü tecrübelerinizi paylaşmanızı rica edeceğim.

Not: Daha önce lassa ve yokohamanın hiçbir modelini test etmedim. Michelin, Bridgeston ve Dunlop kullandım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yokohamanın hangi modeli için bu fiyat ?

Abi AC01 desenli ancak modelini tam hatırlayamamakla birlikte A349 modeli olduğunu tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne demek? Tombakla virajlarda beni hiç üzmedi. Bende tereddüt etmiştim ilkinde. Bayii arkadaşımdı. Abi hiç gerenk yok pahalı almana. Bir dene beğenmezsen geri getir demişti. Gerçekten memnun kalmıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Michelin kullandım demişsin ancak Bursa'da yapılan bir testte  Michelin'in araç içinde en az ses yapan lastik olduğu görüldü.

Testi bir oto yetkili satıcısı distribütörüne lastikleri değiştirtmek için yapmıştı. Bridgestone geliyordu araçlar ve çok ses yapıyor diye şikayetler gelince distirbütörü çağırıp GM ile konuşmasını ve ona göre lastik seçmelerini istemeleri için yapılmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlaradan herhangi birini aracınıza sizden habersiz taksalar memnun kalırsınız. Yokohama tecrübem var. Stabil gidişi,vrajda güven vermesi ve frenleme açısından çok memnun kalmıştım. Ancak yol sesi nedeniyle michelin aldım. Bunlar eskiyince yine yokohama alırım diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...