Jump to content

323 HB Nereden Geldiği Belli Olmayan Fan Sesi

NoooFearrrr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar benim çok ilginç bir durumum var bazen araba böyle stop etmiş haldeyken bir fan sesi geliyor ama böyle belli aralıklarla değil keyfe keder bazen arabanın altında bir yerde fan çalışıyormuş gibi ses geliyor özellikle sıcak havalarda oluyor. Motor sıcakken veya seyahatten sonra da oluyor araba 24 saat hiç çalışmadan yerinde durmuş olsa bile motor kaputunu açık bırakıp dinledım motordan değil böyle sanki arabanın orta kısımlarından altından derinden geliyor gibi böyle sıcak havalarda güneş önünde beklediğinde daha fazla oluyor. Ben sesin kaynağınıda bulamadım sebebinide. Bir tahminim arabada genleşen basınç oluşturan havayı tahliye eden bir fanmı var bir yerlerde acaba bilgisi olan varsa yazsın lütfen. :o;D

Edit: Başlık ve Yazınız. Lütfen türkçenin kullanımına özen gösteriniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Dediğin şekilde bir fan yok.

Bu zamana kadar öyle bir ses de duymadım. :(

Acaba benim arabalarda mı bi problem var diye şüpheye düştüm şimdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmiyorum ama benzin deposuyla veya benzin tahliye hortumlardaki buharlaşmadan olabilir mi ? (sadece fikir...) arka koltuğun oturak bölümünün tam altınta benzin deposu var.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmiyorum ama benzin deposuyla veya benzin tahliye hortumlardaki buharlaşmadan olabilir mi ? (sadece fikir...) arka koltuğun oturak bölümünün tam altınta benzin deposu var.....

ok ses geldiğinde arka koltuğu söküp bakacam ölece bekleyecem bakalım nerden geliyomuş ama bana mantıklı geldi benzin deposundaki basınc bir şekilde tahliye eden bir yer vardır belki. ama ilginç olanı böle bazen bayagı vınnnn uzunca oluyor bazen kısa aralıklarla kısa süreli bir ses geliyor. bakalım bulabilecekmiyim. gecenlerde dayımda merak etti böle aracın basında sandalye attık bekledik motor kaputunu açtık ama sesin kaynagını bulamadık böle derinden geliyo gibi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fan düğmeleriyle oynayınca değişiklik oluyor mu?üflemede filan sorun var mı? Daha önceleri hyundai excel aracım vardı. zaman zaman ondan da fan sesi gelirdi.Sorun kalorifer testisatında çıktı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...