Jump to content

Yatak Sesi Gelen Araç Alınır mı? (89-94)

ody167
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhabalar ;

uzun bir süredir aranızdayım fakat okuyucuydum genel olarak.en sonunda bende mazda almaya karar verdim.

bütçemde max 6500 çıkıyor o da çok zorlanarak.

neyse motor bölümüyle alakalı sorumu sormak istiyorum.

93 model mazda 323 sedan bir araba buldum , motordan yatak sesi geliyor , fiyatı 5900 civarı , benim motoru sağlıklı hale getirmek için aşağı yukarı ne kadar bir masraf yapmam gerekir , pistonlar,sekman, vs değişecek .motorda yağ eksiltme sorunu yok bu arada.bu sorunu gidermem için gereken para ne kadardır daha doğrusu aralığı nedir min-max şeklinde.(1000 in üzerine çıkar mı mesela )mağlum beni aşarsa elimde yatak sarmış bir mazdayla kalmak herhalde isteyeceğim son şey olur. ???

edit : bu iş ucuz etin yahnisi gibi olacak sanırım , vazgeçsem daha iyi gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende aynı fikirdeyim artık saçmaladığımı farkettim.düşününce yatak sarmak üzere olan motorlu bir arabaya bu kadar para bağlamak saçma olacaktır.işçilik kötü olursa bu sefer onun yaptığı işi rütuşlatmakla uğraş bir daha.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim ben 323 sedan düşünüyorum sadece açıkcası .

bu arada yukarıdaki işlemlerle uğraşırken gördüm ki arkadaşlar mazda parçası dayanım olarak kuvvetli ve az değişim gerektiren parçalar olsalar bile çok da kolay bulunmuyorlar.yani bazen böyle söylerim , ben buluyorum diyorlar . tamam da samanlıkta iğne aramıyoruz ki , sonuç olarak satıcısının motor bakımlarını yaptırdığı bir mazdaya binmek daha akıl karı geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

bende yatak sesi gelen mazda 323 sedan aldım keşke almasaydım ... nerden başlasamki 4 lastik ve jantlar bana ait yani çıkart onları 4000 tl masraf yedi daha 1000 yer bıktırdı kardeşim ama sorun markada değil maalesef ülkemizdeki kasaplarda adam lpg takıcam demiş akbrbüratörün bütün kablo tesisatını kesmiş motor yapıldı bir süre benzinli kullanayım dedim şimdi karbüratörü değiştirirsen iyi olur diyorlar... ayrıca motoru yapan usta pek iyi yapmamış dediler ,,,,,al sana 3-5000 daha inanaın 6500 aldım aracı 5000 masraf ettim,,,,,bırak mazdayı benim sana nacizane tavsiyem sorunlu araba alma derim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...