Jump to content

9 bin liraya kadar Otomatik Mazda

selcuk_

Tavsiye Edilen Mesajlar

Değerli dostlar tanışma sayfasında da yazdım ama araç tavsiye ederken göz önünde bulundurmanız için kendimi yeniden tanıtayım. Evli, çocuk bekleyen, tek maaşla ev geçindirmeye çalışan bir devlet memuruyum.

Ayrıca ayağımdaki bir problem yüzünden (H sınıfına gerek duyulmadı ama düz vites kullanmakta zorlanıyorum.) otomatik vitesli bir araç almak durumundayım.

2-3 aydır bakınıyorum ve şu anda özellikle mazdanın şu 323 16f modeli dikkatimi çekiyor.

bütçemde çok zorlarsam 9.000 TL kadar ancak...

sizlerden bu eksenler içinde tavsiyeler bekliyorum. sahibinden.com sitesine bakıyorum araçlar çok güzel gözüküyor ama burda bir dostluk ortamı var buradan tavsiye edilecek aracın daha faydalı olduğunu düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun diyelim. Mazda 323 lerin bazıları bir dönem hatalı otomatik şanzımanla geldi denildi bazıları değişti bazıları piyasada.. Alırken şansınıza ne çıkıcağı belli olmaz illaki tanıdık bildik birinden olmalı diye düşünüyorum.. Birçok otomatik 323 lerin şanzımanı revizeden geçmiş toparlanmış ancak dediğim gibi ben otomatiğini tavsiye etmem

Sitedeki ilanlarda araçlar için çok yüksek fiyatlar yazılmış hemde o kadar iyi durumda olmasalarda.. Alırken ilan fiyatından çok çok fazla pazarlık yapın mesela 9bin TL lik 323hb için siz pazarlıga 7 den başlayın.. Daha geçtiğimiz sene ben manuelini sattım (vize yeni bitti 4 lastik istiyordu ve 150TL lik bir masrafı vardı ama yapılmasada gidiyordu acelesi olmayan masraf) 4500TL ye verdim üstünde 17 jant egsoz ve 1 set mid takımı ve mp3 çalar teyp ile..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun diyelim. Mazda 323 lerin bazıları bir dönem hatalı otomatik şanzımanla geldi denildi bazıları değişti bazıları piyasada.. Alırken şansınıza ne çıkıcağı belli olmaz illaki tanıdık bildik birinden olmalı diye düşünüyorum.. Birçok otomatik 323 lerin şanzımanı revizeden geçmiş toparlanmış ancak dediğim gibi ben otomatiğini tavsiye etmem

Sitedeki ilanlarda araçlar için çok yüksek fiyatlar yazılmış hemde o kadar iyi durumda olmasalarda.. Alırken ilan fiyatından çok çok fazla pazarlık yapın mesela 9bin TL lik 323hb için siz pazarlıga 7 den başlayın.. Daha geçtiğimiz sene ben manuelini sattım (vize yeni bitti 4 lastik istiyordu ve 150TL lik bir masrafı vardı ama yapılmasada gidiyordu acelesi olmayan masraf) 4500TL ye verdim üstünde 17 jant egzoz ve 1 set mid takımı ve mp3 çalar teyp ile..

usta ne yazık ki otomatik olmak zorunda benim için. söylediklerinizi çok dikkate alıcam. eğer bu şartlarda bir araçta görür, duyar, bilir ve haberdar ederseniz minnettar olurum. zira yakın zamanda bebeğimiz dünyaya gelecek inşallah araba çok lazım olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım, bebeğiniz inş sağlıklı dünyaya gelir analı babalı sağlıklı bir şekilde büyür. Siteden daha önce sahibi olanlar vardı eğer gözüme çarpan olursa burdan ilanı gönderirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emin değilim forum içerisinde üyelerden birinin yazısında okudum sadece belli bir senede gelen modeller için.. Zaten ondan duydum dedim, zaten 323hb lerde yaş olarakda belli ve Kadir Abi'nin birçok kez dediği gibi yaşlı ve otomatik araç her zaman beklenildiği gibi olmayabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım, bebeğiniz inş sağlıklı dünyaya gelir analı babalı sağlıklı bir şekilde büyür. Siteden daha önce sahibi olanlar vardı eğer gözüme çarpan olursa burdan ilanı gönderirim..

haber bekliyorum kardeşim... Allah razı olsun...

ibocum ben servislerden hatali sanziman lafini duymadim hic...

selcuk sen kesinlikle 323 1.8 familia ve lantis otomatiklerede bak. o kasalarda otomatik biraz zor gider. uyguna duser klimasizlar...

lantislere çok istiyorlar be hocam. onlara gücümüz yetmez sanırım. ama duyar, görürseniz uygun fiyatlı ve haber verirseniz minnettar kalırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...