Jump to content

Arka Cam Rezistansının Soketi Koptu

muzur_velet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar

geçenlerde hoparlör takmak için arka paneli sökerken, dikkatsizce davranıp rezistans soketini koparmışım. internetten çok araştırdım, kimi lehimle olabileceğini kimi ise bu soketin tamir kiti olduğunu söylüyor. böyle bir olay başına gelen ve çözümü bulan varsa cevabınızı bekliyorum

Edit: Başlık imla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu konuyu açmadan önce bashettiğiniz konuyu okumuştum ama paroblem aynı değil, siz rezistans teli üzerine yönleniyorsunuz benim derdim ise rezistanslara elektriği getiren soket. yine de teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ankarada bu iş iyi yapacak dediğiniz bir yer varmı peki? birde bu tamir kitleri var ne derece sağlıklı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dibindeki bakır alan duruyorsa, bir havya biraz lehim teli, kendiniz bile halledersiniz. olmadı bilen bi elektrikçiye gidin, 5dk da hallederler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

arkadaşlar ankarada büyük sanayi(iskitler de) titiz oto radyatör var oraya götürdüm, adamlar lehimledi, çalışıyor çok şükür. ama para alırken biraz insafsız davranıyor. o kadar lehime 25 tl aldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
omer_istes34@hotmail.com

Arkadaslar acil yardim lutfen arka camin rezistans kablolari camdan ayrilmis ve kimse yerine yaleyim kaynagi yapamiyor camin degismesi gerektigini soyluyorlar bunun baska bi caresi yokmu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben araçı aldıgımda aynı sorun bendede vardı bi kaç elektrikçiye gittim yapamayız dedi leyimi yada yaparız ama cam çatlar ise masraf bize ait olmaz dedi camcıya gittim 20tl ye cama bişey olursa masraf bizim dedi lehim attı ve çalıştı aslında çok basit bişey ama işin içine cam girince insanın gözu korkuyor benımde korktugu gibi. oto camcılarını gez derim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...