Jump to content

Stop Ediyor, Fazla Yakıyor, Sabahları Zor Çalışıyor (89-94)

ta_mer_or
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mrb

arkadaşlar benim mazda 1991 mazda 323 sedan aracım var. aracımı 01.07.2011 tarihinde aldım araç 220.000 aldım alalı yaptırdıklarım.

1. bujiler değişti

2. sibob ayarı 3 kez yapıldı

3. lpg beyni değişti daha önce atikerdi şimdi italyan brc takıldı

4. balatalar değiştirdim

5. lastikleri değiştirdim

6. yağ değişimi ve antifiriz değişimi yapıldı

7.karbirotör hava alıyor dendi 2 kez karbiratör yapıldı

8. sayısını ben hatırlamıyorum gaz ayarı kaç defa yaptırdığımın

:hi:aldığımda yakıt fazla yakıyordu beyini sibop ayarlarını ve bujileri değiştirdim.

:hi: yaklaşık 3 ay kadar araçta herhangibir sıkıntı olmadı yakıt konusunda fakat yaklaşık 1,5-2 aydır yakıt yine fazla yakmaya başladı sibop ayarı ve karbiratör ayarı yaptırdım ve şuan yine gaz fazla yakıyor ayrıca benzinde giderken 300-500 mt giderken benzin kesiyor istop ediyor aynı şeyin benzerini gazda da yapıyor sabahları zor çalışıyor ve devir saati 0-1 arasında dalgalanıyor ayağımı gazdan çekince istop ediyor ve normal seyir halindeykende devir saati aynı ve istop ediyor. ustalara gitmekten bıktım araçımı çook seviyorum her gittiğimdede soyulmaktan bıktım arabayı 7500 aldım şuana kadar 2000 tl masraf ettim satmakta istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. tşk.

araçın ilk 2 ay lık penformansı beyin değişikliği sibop ayarı karbiratör tamiri sonra

bu arada araçla ramazan bayramında 1053 km yol yaptım 160 tl yakıt harcadım şehir dışında ortalama 9 lt yaktı şehir içindede 10-11 lt yakıyordu

şuanki durumu karbiratör tamiri sibop ayarı  yağ değişimi antifiriz değişimi gaz filitresi hava filitresi değişimi

şehir dışında 11 lt civarında şehir içindede 15-16 lt gaz yakmakta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bir araç ne kadar çok kurcalanırsa, çıkan sorunlar da o kadar çoğalıyor. Gittiğiniz her usta da bir öncekini kötüler her zaman. Mazdaların derdinden anlayabilecek, tecrübe sahibi, bilgi kapasitesi yeterli bir usta bulmanız gerekiyor. Buradan size ne söylesek hikaye. Mantık olarak yapılabilecekleri zaten yaptırmışsınız. Orasına bak burasına bak diyerek daha fazla kafa karıştırmaya gerek yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...