Jump to content

Mazda’nın gözde modelleri Agora’da…

EBRU DAĞLI
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda İzmir Yeni Otomotiv, bu hafta sonuna özel düzenlediği araç sergileme ve tanıtım organizasyonu çerçevesinde İzmir Agora Alışveriş merkezinde en dikkat çeken modellerini sergileyecek.

Tanıtım programı kapsamında ziyaretçiler Mazda’nın bol ödüllü modeli Mazda3 ve Mazda’nın amiral gemisi Mazda6’yı yakından tanıma fırsatı elde edecek. Mazda’nın gözde modelleri 29-30 Ekim tarihleri süresince ziyaret edilebilecek.

Mazda6’nın MZR 2.0 DISI benzinli motoru 6,200 dev/dak’da 114 kW/ 155 BG azami güç ve 4,500 dev/dak’da 193 Nm maksimum tork üretiyor. Mazda6’da 2.0 litre benzinli motor ile birlikte sunulan 5 ileri activematic şanzımanı otomatik ve manuel kullanım seçenekleri sunarak sürücü ve araç arasındaki birliktelik duygusunu birleştiriyor.

Mazda3’te yer alan 115 beygir gücündeki 1.6 litrelik dizel motor, düz ve otomatik şanzıman seçeneklerine eklenen 1.6 litrelik 115 beygir gücündeki dizel motor, ekonomi ve performansı bir arada sunuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi hayırlı işler...

Bu pazar kısmetimizde Çinlilere bakmak varmış Pendik Neomarinde , Çinli bi araç yapmış üzerinde ne markası yazıyor nede logosu araç üzerinde yazanlar Emgrand EC7  , ızgarasında Amerikan araçları logosu gibi bir logo var 1,5 109 hp motor derikoltuk sunroof Ncap 5 yıldız araç 31.000 TL ... Aracın yanında üzerinde Geely logosu olan  başka bir araç daha olmasaydı anlamıcaktım aracın aslında Geely'nin bir modeli olduğunu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...