Jump to content

Çift egzozu olan arkadaşlar dikkat

brightblade
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar bugun gece ksk de sırf araba cift egzos dıe arabam trafıkten men edildi. 32. madde diye abuk subuk bi sebeb gosterdiler ve 160 ytl ceza kestiler...Gordugum kadarıyla egzostan ses cıkan, arabada fılm olan hatta ve hatta arabasında karlık marspıyel olanlar bıle men edildi.P.tesi emisyona gireces bakalım :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

11

• Selman

9

• brightblade

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

geçmiş olsun Murat,keşke haberim olsaydı hallederdik  :-\

tesekkur ederımde nası hallolcaktı kı yanı yanlıs anlama en namuslusu cıktı benımkısı ben devletımın memuruyum dııp duruodu  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tesekkur ederımde nası hallolcaktı kı yanı yanlıs anlama en namuslusu cıktı benımkısı ben devletımın memuruyum dııp duruodu  :'(

ya geçsin o işleri ya,amiri arayınca ne memuru kalır ne namusu  :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya geçsin o işleri ya,amiri arayınca ne memuru kalır ne namusu  :o

Bencede gecsın ben ne dııpte ne yapanlarını gordumde ne dıım abı yaa valla sınırımden aglıcam sımdı... Bu nası sansızlıktır nası bı bedevılıktır anlamıs degılım kocan dolduruolar resmen keyfı yanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bencede gecsın ben ne dııpte ne yapanlarını gordumde ne dıım abı yaa valla sınırımden aglıcam sımdı... Bu nası sansızlıktır nası bı bedevılıktır anlamıs degılım kocan dolduruolar resmen keyfı yanı

bi memlekette trafik ekibinin başarısı kestiği cezaya göre değerlendiriliyosa,orada memurunda yapacak bişeyi kalmıyo haliyle...tuttuğunu öpüyo  :-\
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi memlekette trafik ekibinin başarısı kestiği cezaya göre değerlendiriliyosa,orada memurunda yapacak bişeyi kalmıyo haliyle...tuttuğunu öpüyo  :-\

Bu gecenınde en zayıf halkası ben oldum iştee...Pekı daha once basına geldımı senın bu tarz bı durum kapatma yanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu gecenınde en zayıf halkası ben oldum iştee...Pekı daha once basına geldımı senın bu tarz bı durum kapatma yanı

eski arabamı filmden dolayı kapatmışlardı birkere,tabi o zaman ne amir tanıyoduk ne bişey  :-[
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Noldu pekı kapattıkları zaman ne tur prosedurler uyguluolar ??

şimdi Murat senin durumla benimki çok farklı...ben filmleri söküp çıkarmıştım arabayı...ama sen arabayı vizeye sokacaksın...benide Bostanlıda durdurdu bigün polis,bu arabanın orjinal eksozu değil kapatıp,vizeye göndericez dedi,ben telefonla hallettim işimi...yani ne yazık ki vizeye gidiceksin  :-\ o halde de vize vermezler arabaya,mecbur söküceksin eksozu  :-[
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya sokmesıne sokerımde yanı ne bı gurultu ne de normal egzostan cıkan gaza artı bı gaz cıkıo arabadan ona ragmen genede soktururlermı kı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya sokmesıne sokerımde yanı ne bı gurultu ne de normal egzostan cıkan gaza artı bı gaz cıkıo arabadan ona ragmen genede soktururlermı kı

ya biliyorum çıkmadığını Muratcım,ama biliyosun ülkedeki prosedürleri,arabanın orjinali çift eksoz olmadığı için o şekil bişey yaptırmak yasak  >:( eğer vizeyi legal yoldan yaptıracaksan mecbur söktüreceksin  :( ama tabi bide illegal yolu var bu işin,öyle bişey olursa söktürmeden halledebilirsin  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar bugun gece ksk de sırf araba cift egzos dıe arabam trafıkten men edildi. 32. madde diye abuk subuk bi sebeb gosterdiler ve 160 ytl ceza kestiler...Gordugum kadarıyla egzostan ses cıkan, arabada fılm olan hatta ve hatta arabasında karlık marspıyel olanlar bıle men edildi.P.tesi emisyona gireces bakalım :(

Geçmiş olsun, üzücü ve sinir bozucu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...