Jump to content

Çift egzozu olan arkadaşlar dikkat

brightblade
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tüh be..cok yakısıyordu cift eksoz senin guzuya, görüyordum okulda_cok gecmiş olsun takma kafana :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

11

• Selman

9

• brightblade

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

tüh be..cok yakısıyordu cift eksoz senin guzuya, görüyordum okulda_cok gecmiş olsun takma kafana :-\

Saol İrfan.. ben seni goremedim okulda nereye park ediosun arabayi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saol İrfan.. ben seni goremedim okulda nereye park ediosun arabayi ?

benim yer hiç degişmez, halısaha tarafındaki okula bitişik yoldan asagıya inince ilk soldaki saglı sollu arabaların park ettigi yol üzerine park ediyorum_gecen senin arabayı görmüstüm oralarda, yokus asagı sagda parketmiştin_genellikle caddenin girişinde en ucta bırakıyorum arabayı_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim yer hiç degişmez, halısaha tarafındaki okula bitişik yoldan asagıya inince ilk soldaki saglı sollu arabaların park ettigi yol üzerine park ediyorum_gecen senin arabayı görmüstüm oralarda, yokus asagı sagda parketmiştin_genellikle caddenin girişinde en ucta bırakıyorum arabayı_

Ya ben yukarida gozlemeci var oraya koyuyorum hep ama ogle yemeklerinden geldikten sonra bazen yer olmuo ondan yokusun oraya koyuyorum bende...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya ben yukarida gozlemeci var oraya koyuyorum hep ama ogle yemeklerinden geldikten sonra bazen yer olmuo ondan yokusun oraya koyuyorum bende...

valaha ben basladım güvenlikcilere calısmaya, girerken günaydın cıkarken kolay gelsin cekiyoz bakalım yakında arabayı okulun içine alırız heralde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valaha ben basladım güvenlikcilere calısmaya, girerken günaydın cıkarken kolay gelsin cekiyoz bakalım yakında arabayı okulun içine alırız heralde :D

sen işini bilirsin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugun guzuma kavustum  :) ...Ve işin benım ıcın en guzel tarafı egzoslar kaldı  :D ama bayaa bı ugrastım denebılır..Vızede sadece egzos a ılave yapılmıstır dıye ekledıler onun dısında ses veya artı bı gaz cıkmadıgı ıcın problem yaratmadılar..Ama spor egzos u olan arkadaslar genede dıkkatlı olsun..Burası Turkıye malesef hersey basınıza gelebılıor  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugun guzuma kavustum  :) ...Ve işin benım ıcın en guzel tarafı egzoslar kaldı  :D ama bayaa bı ugrastım denebılır..Vızede sadece egzos a ılave yapılmıstır dıye ekledıler onun dısında ses veya artı bı gaz cıkmadıgı ıcın problem yaratmadılar..Ama spor egzos u olan arkadaslar genede dıkkatlı olsun..Burası Turkıye malesef hersey basınıza gelebılıor  :(

cok sevindim ;)_gecmiş olsun hadi, cıkartsalardı cok yazık olurdu arka görünüme 8)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saol irfan bende arabayı aldıgımdan cok ne yalan soleyeyım egzosların kalmasına sevındım.Yanlız tek korkum gene numunelik bi polisin sorun cıkarması

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugun guzuma kavustum  :) ...Ve işin benım ıcın en guzel tarafı egzoslar kaldı  :D ama bayaa bı ugrastım denebılır..Vızede sadece egzos a ılave yapılmıstır dıye ekledıler onun dısında ses veya artı bı gaz cıkmadıgı ıcın problem yaratmadılar..Ama spor egzos u olan arkadaslar gene de dıkkatlı olsun..Burası Turkıye maalesef hersey basınıza gelebılıor  :(

Sevindim olayın mutlu son'la bitmesine...

Geçmiş olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok goturmemisler c.tesi gece nasi biraktiysam ole duruodu. Ben nolur nolmas kilometresini falan almistim arabanin, hic oynamamis yerinden..Ama uykularim kacti ya...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun Murat
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun Murat

Saol abi... C.tesi gecesını hatırlıorumda sabaha karsı benım kahrımı cektın saolasın valla soru yagmuruna tutmusum senı  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saol abi... C.tesi gecesını hatırlıorumda sabaha karsı benım kahrımı cektın saolasın valla soru yagmuruna tutmusum senı  :D

lafı mı olur Murat neden varız burda  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...