Jump to content

Çift egzozu olan arkadaşlar dikkat

brightblade
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

11

• Selman

9

• brightblade

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Sağolasın Ahmet... Valla burdakiler şekle değil etrafı rahatsız ediyo musun ona bakıyolar sanırım, yani gürültü yapmadıkça her şey serbest diye düşünüyorum... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun...bu arada adamın arabası subaru impreza wrc yada diğer bilimum çift egzostlu yüksek beygirli araçlardansa noluyor?onlara da mı ceza kesiyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

geçmiş olsun...bu arada adamın arabası subaru impreza wrc yada diğer bilimum çift egzostlu yüksek beygirli araçlardansa noluyor?onlara da mı ceza kesiyor?

onlarınki orjinal oldugu ve devlet eşek yüküyle vergi aldıgı için bişey diyemiyorlar :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun arkadaşlar...

Murat, Bülent Abi'nin de dediği gibi onlarınki orjinal olduğu için bişey diyemiyolar, yoksa Ferrari'leri filan toptan bağlamaları gerekirdi. :)

Sonradan etrafı rahatsız edecek bi modifiye olayına girmişsen bağlıyolar arabayı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sağolun arkadaşlar...

Murat, Bülent Abi'nin de dediği gibi onlarınki orjinal olduğu için bişey diyemiyolar, yoksa Ferrari'leri filan toptan bağlamaları gerekirdi. :)

Sonradan etrafı rahatsız edecek bi modifiye olayına girmişsen bağlıyolar arabayı...

nasıl desinler sen o tur arabalardan fahiş vergi al sonra eksozun gürültülü de bagla valla indirirler asagı kim sorumluysa  baglama olayından :tey: :tey: :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan geçmiş olsun çok, az daha kader ortağı olacakmışız senle Allah korumuş valla :D...Burdan çıkan sonuç bedevilik bende  :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 inci madde:

Araç üzerinde yapılan teknik değişiklik ile adres değişikliğini 30 gün içerisinde tescil yapan trafik kuruluşlarına bildirmemek,

ceza: 52,00 YTL. Peşin 39 YTL

http://www.trafik.gov.tr/mevzuat/mevzuat_kanun_ve_yonetmelikler.asp

ne var cift egzossa ki? aradan boru cekip yapilio...neyse bu tarz olaylari hic bir zaman anlayamiycam....iyi gunler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg yi fln anlarim da yani, sigortayla benim aramda olan birsey bence parca degisikligi.

frenleri brembo yapsak, yani sagligimizi dusunerek degisiklik yapsak da, haber mi vericez?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

valla bende 4çıkış var bugüne kadar hiç bir şey demediler :) ama böle kıl insanlara denk geldiğinizde neler olabileceği meçhul. ben birincisi şunu anlamıyorum madem ki spor eksoz yasak neden Türkiye Cumhuriyeti bunun satışına izin veriyor? gümrükten geçerken vergi almayı biliyorlar , mağazadan alırken K.D.V almayı biliyorlar. o halde ters olan , yanlış giden nedir ben bunu anlayamıyorum? madem ki vergini alıyorsun demek ki bu yasal birşey. eğer bunu takmak yasak ise o zaman satışını yaptırmayacaksın , gümrüklerden girişini yasaklayacaksın , dükkanlarda satışını engelleyeceksin. eğer devletim bana bu malı ülkemde yasal olarak vergilerini de dahil olmak üzere ödemek sureti ile almama izin veriyor ise o zaman bunu kullanmama birşey dememesi lazım diye düşünüyorum.

bir de arkadaşlar bu tür "gaza bas bakayım" tarzında aman çok ses çıkıyor bağlayın derlerse size desibel metre ile ölçüm isteyin. yasal ses sınırının altında ise hiç bir şey diyemezler aklınızda bulunsun. öle bu aracın orjinal eksozu değil fln demekle bu işler olmuyor. sonuçta hiç bir eksozun üzerinde aracın şasi no , motor no ya da o markaya ait olduğunu gösteren bir numara yok. aklınızda bulunsun ölçtürmeden ceza yemeyin. (ben aynı şeyi ZX9R motosiklet sahibiyken yaşamıştım. desibel metrede alt sınırda kaldığım için hiç bişi diyemediler , komple muzzy eksoz vardı)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SANAYİ ve Ticaret Bakanlığı yayınladığı bir tebliğ ile trafiğe ilk kez çıkacak motorlu araçların dış gürültü kontrol esaslarını belirledi. Bakanlığın trafiğe ilk defa çıkacak motorlu araçlar için izin verilebilir en az dış gürültü seviyeleri uygulama usul ve esasları hakkındaki tebliğ Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Tebliğ ile, yurt içinde üretilen veya yurt dışından ithal edilen m2, m3, n1, n2, n3 sınıfı binek araçları ile kamyonları kapsıyor. Tarım ve orman traktörleri ile motosiklet ve mopedler ise tebliğ dışında kalıyor. Tebliğ ile sözkonusu araçlar için azami gürültü seviyeleri araç tiplerine göre 78 ile 84 desibel arasında belirlendi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...