Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ramazan'ın ilk günlerine gelmesi şanssızlık oldu :D Akşam kendimde değildim, şimdi daha iyiyim, tebrik ediyorum şampiyonluk ve 3. yıldızınızı :D 

Sene olmuş 2017 hala 3 yıldızlı takım var yahu, alışmak zor :D:geyik: 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, S.Halilduru :

Tebrik ederim Beşiktaşlı arkadaşlarımı. 

as bayrakları as as as :)

As bayrakları deyince 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne bayrak asıldı mı ? yoksa resme kupayı alması mı beklenir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0480f4b2ea626ed2ad6753a1eaf8d74b.jpg

Adamlar 13 şampiyonlukla 3 yıldız aldılar sonra "biz şörefli ikinciliklerin takımıyız" [emoji1] admin şaşırma sabrımızı taşırma [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Fotifoti :

Adamlar 13 şampiyonlukla 3 yıldız aldılar sonra "biz şörefli ikinciliklerin takımıyız" emoji1.png admin şaşırma sabrımızı taşırma emoji1.png

Kaçınılmaz son :D  Kavga çıkar buradan :D Evet Beşiktaş'lı arkadaşlardan açıklama bekliyoruz :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 mayıs 2002'de alınan bir kararla; "Beşiktaş Kulübünün 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır" denildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Mehmet Özdemir peki bu kararın sebebi nedir ? Aynı kuruluşun internet sitesinde şu bilgi yazıyor...

Spor Toto Süper Ligi Tarihçesi

Türkiye 1. Futbol Ligi şimdiki adıyla Süper Lig'in başlangıç tarihi 1959 olarak kabul edilir. 1959 yılında düzenlenen Türkiye 1. Futbol Ligi'nin ilk sezonunda maçlar, 8'er takımdan oluşan Beyaz ve Kırmızı adlı iki grupta oynandı. O tarihteki  statü uyarınca  beyaz grubun lideri  Fenerbahçe ile kırmızı grubun lideri Galatasaray finalde karşılaştı. İlk maçı Galatasaray 1-0, ikinci maçı ise Fenerbahçe 4-0 kazanınca, Türkiye 1. futbol Ligi'nin ilk şampiyonu Fenerbahçe oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

[mention=5008]Mehmet Özdemir[/mention] peki bu kararın sebebi nedir ? Aynı kuruluşun internet sitesinde şu bilgi yazıyor...
Spor Toto Süper Ligi Tarihçesi
Türkiye 1. Futbol Ligi şimdiki adıyla Süper Lig'in başlangıç tarihi 1959 olarak kabul edilir. 1959 yılında düzenlenen Türkiye 1. Futbol Ligi'nin ilk sezonunda maçlar, 8'er takımdan oluşan Beyaz ve Kırmızı adlı iki grupta oynandı. O tarihteki  statü uyarınca  beyaz grubun lideri  Fenerbahçe ile kırmızı grubun lideri Galatasaray finalde karşılaştı. İlk maçı Galatasaray 1-0, ikinci maçı ise Fenerbahçe 4-0 kazanınca, Türkiye 1. futbol Ligi'nin ilk şampiyonu Fenerbahçe oldu.

Sebep şu :)

54f26bd497ae86254925eab9e66cf592.jpg
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1956 - 1957 ve 1958 - 1959 Türkiye Federasyon kupası adında stsl'e benzer organizasyon yapılıyor abi. Kazananın avrupa şampiyon kulüpler kupasına katıldığı. (şimdiki adıyla şampiyonlar ligi). bu sezonları tff aldığı bir kararla şampiyonluk sayısına dahil ediyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

son 10 sezon çalınan penaltılara bir bak istersen

Fenerbahçe:52
Galatasaray:51
Trabzonspor:44
Beşiktaş:43

bir de kırmızılara bakalım

beşiktaş, 58 kırmızı kart görürken, oynadığı rakipleri 36 kırmızı görmüş

fenerbahçe, 36 kırmızı kart görürken, oynadığı rakipleri 57 kırmızı görmüş

galatasaray, 42 kırmızı kart görürken, oynadığı rakipleri 55 kırmızı görmüş

trabzonspor, 41 kırmızı kart görürken, oynadığı rakipleri 39 kırmızı görmüş

gel bir de derbiler öncesi çıkan kırmızı kartlara bakalım

beşiktaş 8 kırmızı
galatasaray 3 kırmızı
fenerbahçe 1 kırmızı

12 numara gibi ergen seslere kulak vereceğine istatistikleri takip etmelisin bence foti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben istatistik falan göremiyorum. verilen penaltıları izledin mi acaba? lan bu penaltı hatalı diyeceğin var mı içinden? türkiye'nin en baskın hücum futbolunu oynayan takımın aldığı penaltıları vermesin mi hakem? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Fotifoti Abi bizim verilmeyen şampiyonlukları verseler şuan beş yıldız oluyor. Tff kendi ile çelişiyor bu şekilde fener yıldız taksa direk ben saydırırım. Neyse adamlar kabul ediyorsa bize diyecek bir söz düşmez. O0 Hakemler konusunda bir şey demiyorum çünkü bizim ruhsuzlar yüzünden hakeme de laf edemiyoruz :D  Tebrik ederim beşiktaşlı abilerimi ve kardeşlerimi :) 

Bir saat önce, Fotifoti :

Tüpçü'nün istatistiklerini verdim ben 10 yılın değil :)

O tüpçü yok mu zaten :D  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet sizin 5 yıldızınız olması lazım :D

Hatta Tshirt bile bastırmışsınız, bizim 4 yıldızdan sonra kimyanız iyice bozulmuş :D

Ben verilen 2 şampiyonluğu okuduğum yazılardan sonra haklı buldum şahsen ama sizin 5 yıldız olayı komik @Ali :D

http://kralspor.ensonhaber.com/m/haber.php?s=fenerbahcenin-5-yildiz-isyani-2017-05-29

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Centilmen Tüm Arkadaşlara Teşekkürler. 

Bu Sevinci ve Gururu Yaşatan Beşiktaş'ımıza Sonsuz Teşekkürler. Daha nice zaferlere ve şampiyonluklara inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet sizin 5 yıldızınız olması lazım [emoji3]
Hatta Tshirt bile bastırmışsınız, bizim 4 yıldızdan sonra kimyanız iyice bozulmuş [emoji3]
Ben verilen 2 şampiyonluğu okuduğum yazılardan sonra haklı buldum şahsen ama sizin 5 yıldız olayı komik [mention=49]Ali[/mention] [emoji3]
http://kralspor.ensonhaber.com/m/haber.php?s=fenerbahcenin-5-yildiz-isyani-2017-05-29

5 yıldız ne oluyor ? Gelmem öyle toplara. Olacaksa dünya Türk olsun [emoji1]

Ya siz 3. Yıldızı taktığınızda hala doğan satılıyordu . Bu BJK bedavadan şampiyonluk almış iki tane kendini büyük takım sanıyor . Bir de böyle civciv pençesi mi ne öyle bir hareketleri var çok komikler [emoji1]

90959bbc04f3514d1b016896277806c0.jpg
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...