Jump to content

Mazda 323 famila 1.5 çok fazla yakıyor

sofydoku
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar aracımı yeni aldım motoru ve performansından memnunum ama çok fazla yakıt tüketiyor.Araçta gaz yok .50 tl benzin koydum yaklaşık 65-70 km sonra ışık yandı .Aynı model aracı olanlar lütfen önerilerinizi bekliyorum.Bu kadar çok yakmasının nedeni nedir.Kış aylarındayız ama bu kadarda yakmaz herlade.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş araban hakkında tam net bilgiler ver

benim tahminim ki genellikle ateşleme sistemidir, buji ler, buji kabloları, distribütör tırnak  temizliği, tevzi makarası kontrolu, hava akışmetresi, benzin fltresi, hava filtresi, aracın genel bakımlarının yapılıp yapılmadığı lastik ebatlarının orjinal olup olmadığı,sente ayarı, avast ayarı, sübap ayarı  yani sayacak sebep çok bu dediklerime bir baktırın ona göre sonuçları yazarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş araban hakkında tam net bilgiler ver

benim tahminim ki genellikle ateşleme sistemidir, buji ler, buji kabloları, distribütör tırnak  temizliği, tevzi makarası kontrolu, hava akışmetresi, benzin fltresi, hava filtresi, aracın genel bakımlarının yapılıp yapılmadığı lastik ebatlarının orjinal olup olmadığı,sente ayarı, avast ayarı, sübap ayarı  yani sayacak sebep çok bu dediklerime bir baktırın ona göre sonuçları yazarsınız.

Aracı daha bakıma sokmadım açıkçası birazda acemiyiz bu konularda.Ama en yakın zamanda bakıma sokacağım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın km' si nedir? debriyaj vb sağlam mı?

benzinciyi değiştirmek iyi olabilir

Araç 155000 km de debriyaj sağlam temiz değişensiz bir araç tek sorun yakıt.Dediğiniz gibi birde benzinciyi değiştiricem bakalım bi değişiklik olacakmı ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Araç 155000 km de debriyaj sağlam temiz değişensiz bir araç tek sorun yakıt.Dediğiniz gibi birde benzinciyi değiştiricem bakalım bi değişiklik olacakmı ....

merhabalar benzinciiy değiştirdikten sonra yakıt tüketimi farketti mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...