Jump to content

Anahtarlı kapı kilit şifreleri

miskinn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aynı sıkıntı bendede var abiler.hiç bir kapım anahtarla açılmıyor.

Kilitleri yaptırdığımın gecesi teybim açık kalmış ve akü bitmiş. Eskiden sadece uzaktan kumanda ile açılan kapım, o sabah kilitlerimi yaptırmamış olsam açılmayacaktı. Önemli gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten olması gereken o değil mi? benim araçta da dediğiniz gibi ve bu bir arıza değil benim bildiğim.

iyi forumlar...

Merkezi kiliti kontrol eden switch sadece sol kapıdadır, aracınızda bir sorun yok, zoptrik'in dediği gibi aracınızda bir sorun yok ;)

Diğer araçlarımda bütün anahtarlı kapılar dört kilidi de açıp kapatıyordu, ben bu yüzden sorun var demiştim...

:tey:

Sorun yok o zaman... Negzell

:nazar:

:egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kuzenimin evine hırsız girdiğinde yedek anahtarı çalınmıştı. elektrikçide kontağı söktürüp anahtarcıya gittik ve yeni şifre ile yeni nahtar yapmıştı. 30 artı 20 idi ücreti heralde. ama kapıda aynı işlem olurmu bilmiyorum belki oto elektrikçiye sormak lazım. ayrıca dişler aşınmışsa muhtemelen yeni şifre oluşturacak diş kalmamıştır.... kontak anahtarı ile ayrı anahtar olması da ayrı dert...  kapı kapalı kalınca çilingir 50 lira alıyor açmak için tecrüben var bunu da ayrıca değerlendir bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

merhaba arkadaşlar

benim 91 mazdanın kapıları ve hatta daha kötüsü kontagıda çay kaşıgıyla açılıyordu çıkma bulmaya çalıştım sadece kontak olarak bulabildim od çok pahalıya geliyordu  yan sanayilerden aldım hem kapılar bagaj ve kontak full set halinde yedek anahtaryıla beraber kendim montajını yaptım 138 tl gibi bişeydi sanırsam 6 aydır kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı

montaj kısmında zorluk çekerseniz yardımcı olurum söküp takması gayet basit

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...