Jump to content

96 Model Mazda 626 Stop Etme

emooo86
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar kolay gelsin derdimi anlatayım sizlere benim kız gibi baktığım içine yapmadığım özellik kalmayan bir mazda 626 hp arabam var 96 model bu arabamda aldığımdan beri bi arıza durumu vardı makineye bağladığımızdada bu arıza yı gösteriyordu arıza suydu araba ilk calıstığında hersey cok normal cikle ne zman görevden cıkınca baslıyordu sıkıntı ani frenlerde devir dustuğu zaman birden yağ lambası yanıyordu sonra arba stop ediyordu bazen deniyordum yolda 70 80 le giderken debriyaja bastığımda yag lambası yanıp sönuyordu neyse sonra ben tamirci kalamdı gezdim boğazı temizliyorlar aayar yapıyorlar 3 4 gun sıkıntı yok yine baslıyordu sıkıntı yine bir gun tamirci baktı ve sonra araba daha fazla kafayı yedi simdi rölantide hiç durmuyo arbaa devir 1000den asağı dustuğu an gaz verip 1000 in ustunde tutmazsam araba stop ediyor tabii ısklara gelince buda olmuyor hep fren yap hem gaz ver olmuyo araba stop ediyor ayrıca bi daha calısmadada calımıyor anca gaz vererek calıstırabişliyorum boğazın değişmesi gerektiğini sölediler basak bi tamirci artık boğaz kelebği ve rölanti motorunun bittiğini sölediler doğrumudr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar scok sevdiğim arabamdan soğudum artık arızayı yaptırıp satıcam arızayı yaptıramzsamda bu sekilde satıcam artık zzararına cunku cok sıkıldım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle haklısın diyeyim...

Ancak; kullandığımız araçlar da sıradan araçlar değil... Kahrı da, lütfu da hoş araçlar... miskinn'in yerinde olsaydın aracı satmadan parça pinçik ederdin heralde.

:krrsz:

Sabır gerekli, ilgi gerekli, merak gerekli bizim araçlardan keyif almak için... Başına gelmeden bilemezsin diyebilirsin belki ama durum öyle değil...

Parça konusunda sorunsuz bir ilde yaşıyorsun, usta konusunda da mutlaka iyi birileri vardır... Biraz araştır, aracını çok fazla kurcalatmadan çözümüne odaklan...

Allah yardımcın olsun, kolay gele.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet öyle haklısınız lutuf olayında bugun boğaz kelebeğini söktürdük içinden ne cıktı dersiniz mitsubishi nin carizma sının boğaz kelebeği cıktı 600 liraya bağlıcaz insallah takınca olur yoksa yine husran

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok problem gaz kelebiğindede cıkmadı makineye takıldı tekrar  hava akıs metresinde gösterdi problemi bu sefer bulduk bi akıs metre temzi yarın takılıcak acaba bu sorunu gercekten bitermi araba 1000 devirin altına dusunce stpo ediyor acaba bundan mı canım cok sıkkın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok problem gaz kelebiğindede cıkmadı makineye takıldı tekrar  hava akıs metresinde gösterdi problemi bu sefer bulduk bi akıs metre temzi yarın takılıcak acaba bu sorunu gercekten bitermi araba 1000 devirin altına dusunce stpo ediyor acaba bundan mı canım cok sıkkın

canının sıkılması normal ama değmez bence, neticede para ve zaman ile çözümlenebilecek sorunlar bunlar...

Ne tür bir makinaya bağladınız aracı ben onu merak ettim. Çünki; ben aracı ilk alırken yetkili servise götürüp bi makinaya bağlasanız diye sormuştum da, bu modeller bağlanmıyor demişlerdi...

:krrsz:

Allah kolaylık versin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...