Jump to content

Stop Etme Problemi Görüşleriniz

emooo86
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaslar sizlerden bir konuda düşüncelerinizi sorucam benim o gözüm gibi baktığım arabanın bu stop olayı beni mahvetti tam arıza halloldu dedim bu sefer de farklı bi neden den dolayı stop etmeye basladı düşünceleriniz dedim simdi ben bu arabayı nasıl satabilirim yani ben sıfır araba alıcam artık 2. elden de korkmaya basladım hatta bu hafta içi allah izin verirse bir sorun olmazsa alıcam arabayı fakat bunu satmam lazım yani nasıl satabilirim arızayı vermeden önce 11000 e vermiyrodum arabamı simdi nasıl bir yol izlicem h,iç bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tercih sizin... Yapılmayacak arıza yoktur, yapamayan usta vardır...

Piyasa aşağı yukarı belli dostum, satmak istediğin rakam nedir ne değildir bilmiyorum ama takip ettiğim kadarıyla 9 ile 13 arasında bu kasa ve modellerin piyasası mevcut.

Allah kolaylık versin, hayırlı satışlar.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adem usta ile görüşün bence . Aracı yaptırıp yada yaptırmayıp satabilirsiniz böylece . Babam da yaptırıp satayım dedi ama yapılınca inemedi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis konusunda da bulunduğun yakaya göre iki ayrı yetkili servisten birini önerebilirim. Koşuyolu Merser, Maslak Evo. Bunun yanında iki ayrı özel usta da tanıyoruz, Adem Usta ( Avrupa yakasında ama tam nerede şimdi hatırlayamadım ) , Taber Usta ( Bostancı Sanayi ).

Özellikle şu veya bu diyemeyiz, sonra problem yaşıyoruz ama bu 4 isim de sitede bolca ismi geçen ve birçok kişinin memnun olduğu yerler.

Konu ile ilgisi var diye bu alıntıyı yapıyorum, İstanbul uzak bir yer değil size bence aracınızı usta ellerde yaptırmayı deneyin, fotifoti'nin de dediği gibi tadına doyulabilecek araçlar değil bunlar...

Hep böyle bir araç nasip olduğu için şükrediyorum...

:nazar:

:dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence arabanızı satmadan önce tam olarak problemini yazınız ilk problem neydi, ikinci stop etme problemine ne sebep oluyor, arac hakkında bilgi verin, lpg kullanıyomusunuz vede ne marka , bunları bilirsek öneride bulunabiliriz. geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar öncelikle cok tsk ederim yardımlarınız için sorun az cok belli oldu atesleme bobininde arıza cıktı değerler ayarlanıyor bilgisayardan 2 gun yada 3 gun arabayı suruyorum daha sonra ayarlar yeniden bozuluyor tekrar stop etmeler baslıyor problem bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...