Jump to content

Mazda 323 Devirdaim Parçasını Bulamıyorum

bydenix
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar, bir mazda aldım acemilik ve şanssızlıktan dolayı bitakım masraflar yaptım. aracımın devirdam borusunu tutan bir parçası bulunamıyor aleminyum bir karışlık bir boru. resmi buraya yukluyorum. yardımlarınızı bekliyorum mazda1.jpgmazda2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaslar. Aracımı alalı çok olmadı fakat ufak bir şanssızlık yaşadım. aracımın devirdaim borusunu tutan aleminum bir karışlık boru kırıldı. yenisini bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. parça resimlerini ekliyorum.

mazda1.jpg

mazda2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. daha onceki konu silinmiş. o yuzden goremedim ayrıca 1 haftadır aramadıgım yer kalmadı. izmirin bütün sanayilerini dolaştım. parçacılarada baktım fakat yok malesef. ya aleminyum kaynak yaptıracam yada cıkma parca bulacagım ama ben sıfırını bulmaktan yanayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cevaplarınız için çok teşekürler fakat benim aradığım parça bu sitelerde yok. resimdeki parça oto tamircimin söyleğidine göre devirdaimden gelen bir boru bu parçaya giriyor. resimdeki parçayı bulamadım artık daha fazla bekleyemeyeceğim aleminyum kaynak yaptırıp taktıracagım.  ne kadar sağlıklı olur bilemem ama başka çare yok gibi.  yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servislere sordum fakat 94 model parçalarını elimizde bulundurmuyoruz ancak fiyat veririm. uretimi yoksada çıkma bakabilirsiniz dediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servislere sordum fakat 94 model parçalarını elimizde bulundurmuyoruz ancak fiyat veririm. uretimi yoksada çıkma bakabilirsiniz dediler.

94 Model parça ellerinde yoktur doğrudur ama Belçika depodan getirtiliyor zaten parçalar. Varsa getirtilebilir. Bir fiyat al derim ben ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...