Jump to content

RX8 Sorgu

devrim_07

Tavsiye Edilen Mesajlar

antalyadayım, sadece pazar vaktim oluyo ondada ne servis ne noter ne banka, adam arac ellenmemiş diyo ama belki olur aracı bilen gören çıkar diye sorgulayalım istedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

antalyadayım, sadece pazar vaktim oluyo ondada ne servis ne noter ne banka, adam arac ellenmemiş diyo ama belki olur aracı bilen gören çıkar diye sorgulayalım istedim

Plaka kapalı araçlar her zaman soru işareti bırakmıştır bende... Umarım iyi niyetle kapatmıştır... Gerçi istenilen yere gösterilebilir diye not düşmüş, bu bir avantaj...

İstanbul'da müsait ve bu işlerden anlayabilecek bir arkadaşını gönder araca baksın/baktırsın, geri kalanı için Hayırlı olsun...

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu mazda 3 ü bi verebilsem pazar günü ortağım istanbula gitcek gerekirse pazartesi alıp gelicekl arabayı ama önce  mazda 3 ü satmalıyım, fiyat çokmu istiyorum sizce 25000

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu mazda 3 ü bi verebilsem pazar günü ortağım istanbula gitcek gerekirse pazartesi alıp gelicekl arabayı ama önce  mazda 3 ü satmalıyım, fiyat çokmu istiyorum sizce 25000

Aracınızın herhangi bir sıkıntısı yoksa, istediğiniz fiyat çok çok makul bence... kayipsehir isimli üye aracını kaça aldı bu yüzden merak ettim zaten...

Durumum olsaydı, aracınıza çoktaaan talip olmuştum.

;D

Hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

inanın hiç sıkıntısı yok, sadece benim tarzım deil, evimi satmıştım oradan takasla geldi, binen çok temiz binmiş anladığım kadarıyla en önemlisi ciddi bi darbe yok, motorda yağ yakma yada önden en ufak bi sıkıntı yok, gidişi ve yakışı çok güzel tüple mükemmel uyum sağlamış, şehir içi 100 tl gazla 420 km gerçekten şaka gibi ama gerçek bizzat ölçtüm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

inanın hiç sıkıntısı yok, sadece benim tarzım deil, evimi satmıştım oradan takasla geldi, binen çok temiz binmiş anladığım kadarıyla en önemlisi ciddi bi darbe yok, motorda yağ yakma yada önden en ufak bi sıkıntı yok, gidişi ve yakışı çok güzel tüple mükemmel uyum sağlamış, şehir içi 100 tl gazla 420 km gerçekten şaka gibi ama gerçek bizzat ölçtüm

Yarın gidip kredi çektirme şimdi bana...

:sopa:

:)

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

faize vesile olmayı istemem, sabırsızlanmamın tek sebebi bi an evvel rx8 i almak, pejo 206 vardı onu verdim, şimdi iş uzarsa o parada yalan olur o yüzden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...