Jump to content

Sustalı Anahtarı Yenilemek

ceyhun29
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamunaleyküm arkadaşlar. benim sustalı anahtar biraz eskidi. yedeği de yok. bu anahtarların kabı yenilenebiliyor mu? bu konuda bilginiz var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamunaleyküm arkadaşlar. benim sustalı anahtar biraz eskidi. yedeği de yok. bu anahtarların kabı yenilenebiliyor mu? bu konuda bilginiz var mı acaba?

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ama, işin gıcık tarafı şu. ben bu ebay dan nasıl alışveriş yapılır hiç bir fikrim yok vallahii. hep ingilizce heralde. daha önce yapan arkadaşlar var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana en yakın servis erzurum. hiç gidemedim. trabzonda var mazda servisi ama mahkemelik olmuşlar. araç satışı yapmıyorlardı. sadece servis ve tamir yapıyolardı.. onlarda olur mu acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ama, işin gıcık tarafı şu. ben bu ebay dan nasıl alışveriş yapılır hiç bir fikrim yok vallahii. hep ingilizce heralde. daha önce yapan arkadaşlar var mı?

Google Chrome ile Ebay'ı açtığınızda zaten üç aşağı beş yukarı anlayacağınız şekilde çeviri yapıyor. Ben bu şekilde alibabaexpress.com'dan alışveriş yaptım. Yurt içi alışveriş siteleri gibi, önce üyelik sonra alışveriş. Dediğim gibi Chrome işinizi görür bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakın zamanda bende internette öylesine gezinirken (aslında deri anahtarlık bakıyordum,hani şu bmw'lerde olupta anahtarın üstünü komple saran gibi bişey) sustalı anahtar görmüştüm. fotosu vardı ve bizimkinin birebir aynısıydı. yalnız üstünde sadece iki düğme vardı ve bagaj açma düğmesi yoktu. şimdi sana sitenin linkini veremiyorum dediğim gibi oraya buraya bakarken karşıma çıkmış ve ilgimi çekmişti. bence nette araştırırsan bulabilirsin. anahtar işiyle uğraşanlara bakmalısın. TR de var yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...