Jump to content

92 323 hb Buji Sıralaması

Teo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

rica ederim kardeşim ,gelişmeleri yaz hemen. 1453 . iletim  :)

Ben de fotoları çektim paylaşacaktım faydası olması açısından ama Gürhan benden hızlı çıkmış...

Teşekkürler.

Ancak benim sıralama ile sizinki farklı, paylaşmış olsam da olmayacakmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gelişmeleri bildiriyorum:))

şarj a verdiğim aküyü daha bu sabah tam dolu olarak alabildim.

sıralamada bir terslik yok. gürhan abinin eklediği resimler sayesinde doğru bir şekilde taktık bujileri. lakin araba tam çalışır gibi oluyor fakat geri bırakıyor:S  bunu anlamadım tam olarak. motorcu ustaları sentenin bir iki diş kaçık olabileceğini söylüyorlar. bu akşam detaylı olarak tekrar bakıcaz bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

keşke üst kapağı sökerken bir işaret falan bıraksaydın ama aslında onada gerek yok sonuçta bu motoru fabrikası bir ayara göre monte etmiş kesinlikle bir işaret vede bir mantığı vardır bu durumun terigerin bağlı olduğu iki dişliyide iyice incele sağına soluna etrafına bak muhakkak bir işaret vardır. işin zor kısmını atlatmışsınız dediğim motorun sol tarafını vede dişlileri tertemiz balata spreyiyle yıka vede bir fenerle iyice bak kesin olmalı yoksa bu aracı fabrikasında nasıl monte edip üretmiş olabilirlerki bulamasan bile muhakkak bir mantığı vardır servisten sor arayıp , ona göre hatalı bir iiş yapma fazlada marşa basma sübaplar zarar görebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet ben tedaş personeliyim bitlis il müdürlüğünde evrak kayıt servisine bakıyorum istanbula değilde antalyaya tayin istedim bakalım uğraşıyorum eğer olursa bu iki ay içinde antalyaya yerleşmeyi düşünüyorum. tabii esprisine sordun sanırım, istanbulda olamaktan zevk duyardım forum üzerinden tanıdığım sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışmayı isterdim. saygılar. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Antalya'ya taşınırsan bir şekilde görüşüp tanışma ihtimalimiz olabilir. Allah gönlüne göre versin, senin için hayırlısı ne ise o olur inşallah. Antalya'ya tatil amaçlı gelip gittiğimiz için o ihtimal var çünkü. Kal sağlıcakla. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşallah Antalya'nın sıcağını dikkate almışsındır...

;D

Yoksa Bitlis'i mumla ararsın... Şaka bir yana hakkında hayırlısı olsun, bu yaz benim de tayin ihtimali olabilir...

Kazasız günler.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

son gelişmeler:))

öncelikle ilginize ve alakanıza çok teşekkürler..  dün arabanın sentelerini son defa kontrol ettim. ve gözden kaçan ufak bir hata sonucu alt sentenin kaçmış olduğu ihtimali üzerine tekrar kasnak triger felan söktüm. Geceye kaldığından dolayı spot yardımı ile iyice inceleyince kasnak çevresinde iki işarete göre tekrar bir ayar yaptım. üst sentede zaten bir problem yoktu. ve ilk marşta canavar kendine geldi :))

Yalnız çalışırken ve rolantideyken birden motor stop edecekmiş gibi rolanti düştü ve tekrar yükseldi.:S daha evvel böyle bir problemi yoktu. :S  Zaten Aldığım Arkadaş ya çıkma taktırmış yada çok eskiden takılmış bir gaz tesisatı mevcuttu arabada. Düşünmeden yenilenmesi gerekiyor dedim.

Bugün sabahtan gidip arabanın gaz tesisatını yeniledim. makul bir fiyata yenilettim diyebilirim. Anadolu yakasında gaz taktıracak arkadaşlara bu konuda ustanın bilgilerini vererek yardımcı olabilirim. Usta sağolsun çok ilgilendi. o kabloları görünce gerçekten arabadayken yanmadığıma şükrettim.  bir çoğu oksitlenmiş ve izolasyonlarını kaybetmiş. neredeyse çıplaktı çoğu kablo. halen daha bazı kablolarda sıkıntı söz konusu. (motorun önündeyken sağda kalan kablolar)

Gaz tesisatını yeniledikten sonra araba ile 50 km lik bir yol yaptım. ara ara rolantiyi düşürüp stop ettii yine.  marş yaparak çalıştırdım. bunu neden yapar. hava girişini iyice kapatınca biraz olsun giderdi. kafama takılan acaba şasemi vardır? zira ben şaseden süpheleniyorum.. sizin fikirleniz nedir bu konuda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

razıyım ben sıcağa soğuktan iyidir. bakalım hayırlısı.

Öyle sıcak yerine eksi derecelerde olmayı tercih ederim... İnsanın sırtı kurumuyor be... Her dakika vıcık vıcık dolaşıyorsun...

Hakkında hayırlısı olsun.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz insanoğlu nankörüz hemen unutuyoruz herşeyi. Kışın soğuklarda dötümüz donar, deriz havalar ne zaman ısınacak, ne zaman gelecek bu yaz. Yaz gelir ter dötümüzden çıkar, başlarız hava çok sıcak biraz serinlik biraz yağmur deriz. :) Denizli çok sıcak anlaşıldı, buharlaşmadan dön artık bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...