Jump to content

Serme Koltuk Kılıfı

NoooFearrrr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim konu şu ben daha önce bir takım serme koltuk kılıfı aldım epey kullandım fakat ağarma vede mevcut lastiklerin eskiyim yırtılmasından dolayı söküp atmayı düşünüyordum fakat birden aklıma güzel bir fikir geldi döşemeciye götürüp güzelce kadifeden kaplama yaptım bütün lastiklerini falande güzelce yeniledik artı olarak hem görüntü harika oldu aracın iç rengine uygun, Hemde sağlam kesinlikle öneriyorum kılkıfları ağaran veya eskiyen renginden memnun olmayan varsa hiç durmasın benimkinin maliyeti 50 tl tuttu.

[smg id=7655]

[smg id=7654]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi fikir...

Ben de; ön koltuklara XXL tişört aldım ve taktım, en azından terden etkilenmiyor orijnal döşemeler... Arka koltuklar da, çocukların insafına kaldı artık...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu XXL beden, T-Shirt fikri bir ara benimde aklımdaydı. Fakat bu koltuklardaki hava yastığından dolayı cesaret edemedim. Hava yastığının doğru çalışmasına engel teşkil edecek birşeymidir bilmiyorum çünkü. Ve hatta bir konuda okumuştum, koltuk kılıflarını deri kaplayan bir firmanın yazısını okumuştum. Özel türden bir iplik kullanıldığı için, hava yastığı açıldığı anda ipler kopup parçalanıyor.  O yüzden hava yastığın açılmasına mani olmaz şeklinde bir yazıydı.

Yan hava yastığı tam olarak nereden açılıp çıktığını bilmediğim için kalkışamadım öyle bir işe.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...