Jump to content

Mazda 626 tombak (92-97) arıyorum

hagakure

Tavsiye Edilen Mesajlar

Güncel..

Bulamazsak diye seçeneklere practica ekledik ama sözüm meclisten dışarı " DÜRÜST SATICI OLMADIĞINDAN " bu ay iyi bir telefon faturası bekliyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-orjinal-temiz-115000-km-96744945/detay

Araba temiz görünüyor değil mi ?

Şu an km 116000 olduğunu söyledi satıcı arkadaş ,tamam müsaitsen gel görüşelim dedim.5664 e sorgulattım ,2010 çarpma görünüyor muayne bilgileri ise ,

20/06/2009  - 204264

22/10/2011  - 248782

Buyur burdan yak  :kafa: adamı aradım ,aracın kayınvalidesine ait olduğunu ( öncesinde kendisine ait olduğunu iş kuracağını söylemişti ) bir sorup hemen döneceğini söyledi.

Sonuç , araç 6 ay garajda yatmış ,motor yapılmış km değişmiş bla bla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Son gelişmeler,

Dayım Antalya da gördüğü 626 için pazartesi akşamı otobüse atlayıp antalya ya gitmiş.Fotoğraftaki görüntü ile gerçeği arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledi.Öğle namazı sonrası beni arayıp ,cami çıkışı 93 model Toyota Corona gördüğünü sahibi ile görüştüğünü ve büyük bir ihtimalle alacağını söyledi.Sağına soluna baktırmış herhangi bir ciddi sorun görünmemiş.

Sonuç ,

Az önce aradı Bilecik civarlarındaymış,nasip olursa öğleden sonra aracı göreceğim.

Bu kez bulamadık ama nasip bir daha ki sefere bir guzu alırız inşallah..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...