Jump to content

Cam filmi vs. Güneşlik - Yardım

tugrulersan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar, arkadaşlar bazı sorularım var yardımcı olursanız sevinirim:

Tatile çıkmadan önce cam filmi veya güneşlik yaptırmak istiyorum, arkada 1 çocuk artı 1 bebek var... Hangisi daha iyi olur? Ziebart'ın ve Sonax'in uyguladığı açık renk filmlerde de polisle sorun yaşar mıyım? Yoksa film işini unutup şu stor perde tarzı güneşlikler mi daha iyi olur? Hiç yaptıran var mı?

Bir de, eğer güneşliğe karar verirsem, Ankara'da yaptırabileceğim işinin ehli, uygun fiyatlı bir aksesuarcı bilen var mı? Teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konu daha önce forumda tartışılmıştı, aradım ama bulamadım, sağlam bir şekilde arama yaparsanız, sormuş olduğunuz soruların yanıtları vardı...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu forumda düzgünce ana sayfadan arattıktan sonra özellikle Mazda 3 sözkonusu olduğunda yazılmamış sorun ve verilmemiş cevap yoktur, en azından çok zor çıkar, geçenlerde çıkan stop içindeki sinek gibi mesela.... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O konuyu bulup okumuştum. Benim istediğim cam filmleri ile perdelerin (açılıp kapatılabilen, aksesuarcılarda yapılan tiplerin) kullanım kolaylığı, kullanışlılık, maliyet vs açısından kıyaslaması ve yaptıranların fikirlerini öğrenmek...

Bir de eğer rulo tip perde yaptıran varsa Ankara'da nerde yaptırdığı ve ne kadara mal olduğu, memnun kalıp kalmadığı gibi sorularıma cevap arıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.mazdaclubtr.com/19672/delmeden-takilabilen-perde-mazda-3/

Konuyu hiç alakam olmadığı halde baştan sona okudum.

Fiyat, kullanım kolaylığı, talep, nerede üretildiği ve bunların üzerine yapılmış yorumlar var.

Konu 6 sayfayı bulmuş ve siz konu hakkında yeterli bilgiye ulaşamadığınızı söylüyorsunuz. Bu forumda bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi bulabileceğinizi sanmıyorum.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O konuyu bulup okumuştum. Benim istediğim cam filmleri ile perdelerin (açılıp kapatılabilen, aksesuarcılarda yapılan tiplerin) kullanım kolaylığı, kullanışlılık, maliyet vs açısından kıyaslaması ve yaptıranların fikirlerini öğrenmek...

Bir de eğer rulo tip perde yaptıran varsa Ankara'da nerde yaptırdığı ve ne kadara mal olduğu, memnun kalıp kalmadığı gibi sorularıma cevap arıyorum.

Bakın şimdi, sakın şahsi algılamayın, sizin gibi birçok arkadaş aradıkları konuları buluyorlar, okuyorlar ve aynı veya benzer sorunları için yine de yeni bir konu açıyorlar, niçin?

Burada sizin sorununuzun çözülmesi tabiki önemli, bizi sevindirir, ama bizi daha da sevindirecek olan aynı konu altından devam edip forumu dağıtmadan sizden sonra gelecek olan arkadaşların da aradıklarını toplu bir şekilde bulabilmeleridir...

Yeni bir konu açmak sanılanın aksine gelecek cevapları hızlandırmaz veya arttırmaz, bilakis eski konuyu otomatikman takip edenler, önceden mesaj yazmış olanlar daha çabuk cevap verirler..

Sizin asıl meselenize gelince, bu işi yetkili servisler yapıyorlar, fiyatı da standart, orijinal parça çünkü, bunun dışında bir şey arıyorsanız Ankara için yardımcı olunması zor biraz.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.mazdaclubtr.com/19672/delmeden-takilabilen-perde-mazda-3/

Konu 6 sayfayı bulmuş ve siz konu hakkında yeterli bilgiye ulaşamadığınızı söylüyorsunuz. Bu forumda bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi bulabileceğinizi sanmıyorum.

;)

Selman Bey'in açıklaması üzerine daha fazla uzatmak istemiyorum, sanıyorum o benim ne aradığımı daha iyi anlamış, ama cevap vermeden de geçmek istemiyorum. Sizin bahsettiğiniz konuda tartışılan ürün benim aradığım şey değil, dolayısıyla da otomatik olarak aradığımı bulamamış oluyorum.. Doğru düzgün arayamıyormuşum veya okuduğumu anlamıyormuşum gibi bir yerlere yönlendirmek bence hiç doğru değil.

Selman Bey haklısınız, evet bu sorumu o konu altında sormam daha doğru olurdu. Ayrıca yetkili servislerle ilgili açıklamanız için de teşekür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...