Jump to content

Mazda3 Klima Hakkında

SeRcAn35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bugün aracımın klimasını çalıştırdığımda pervane, gürültülü ve sanki bir şeye sürtüyormuş gibi sesler gelmeye başladı. daha önce hiç rastlamadığım bir durum. bu konuda bilgisi olan var mı? bakım zamanımda geldi ama ön bilgi olsun. teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ne yapıyorsunuz siz 16-18 derecelerde? Sağlığınıza da yazık, paranıza da.... Kış aylarında kaç yapıyorsunuz peki, 30 mu? İnsanoğlunun ideal sıcaklığı 22-23 tür, yaz-kış 22-23 te çalıştırın olsun bitsin...

16-18 dereceden 35 dereceye çıkan ya da dışarıdan içeri giren hasta olur, ötesi yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dereceyi deneme amaçlı yaptık abi. Yoksa 22 derecede sabit durur genelde. Ani bir ısınma veya soğumaya ihtiyacım yoksa...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arkadaşlar ben klimayı auto moduna aldığımda; örneğin dışarısı 17 derece iç ısıyı 24 yada 25 derece olarak ayarlandığında klima lambası yanıyor. Ne anlama geliyor anlamadım gitti. Birde bu klima ve ecoklima arasındaki fark nedir. Eko klima yakıt tüketimine etkisi varmıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ben klimayı auto moduna aldığımda; örneğin dışarısı 17 derece iç ısıyı 24 yada 25 derece olarak ayarlandığında klima lambası yanıyor. Ne anlama geliyor anlamadım gitti. Birde bu klima ve ecoklima arasındaki fark nedir. Eko klima yakıt tüketimine etkisi varmıdır?

auto modunda çalıştırırsanız dışarısı soğuk da olsa klimayı ekonomik ayarda çalıştırıyor. dikkat ettiyseniz, bu, camların buğulanmasını da engelliyor. eko modunda yaktı tüketimi daha az, çekişe de çok fazla etkisi olmuyor zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klimayı şu sıralar sık sık kullanmaya başladım malum kış aracın her tarafı kapalı camlar buğu yapıyor . Buğuyu çözmek için ön cam rezistansı tuşuna basıyorum direk klima devreye giriyor AC ışığıda yanıyor klima benzin yiyor düşüncesiyle direk AC ışığını söndürüyorum klima ayarını en alt kademeye ve 19 dereceye alıp yol boyu geliyorum yüzde yüz işe yarıyor .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klimayı şu sıralar sık sık kullanmaya başladım malum kış aracın her tarafı kapalı camlar buğu yapıyor . Buğuyu çözmek için ön cam rezistansı tuşuna basıyorum direk klima devreye giriyor AC ışığıda yanıyor klima benzin yiyor düşüncesiyle direk AC ışığını söndürüyorum klima ayarını en alt kademeye ve 19 dereceye alıp yol boyu geliyorum yüzde yüz işe yarıyor .

Bende auto modunda 22 derecede çalıştırıyorum, klima ışığı lambası yanınca klimayı kapatarak kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar fan ayar düğmesi çalışmıyor veya ben mi yapamıyorum.AUTO düğmesine basıp çalışınca yükseklik ayarını yapmıyor.hangi kademeye alsam da olmuyor.bazen çökerek çevirdiğim zaman bir kademe felan düşüyo veya çıkıyo.Düğme mi ayarı mı bozuk bir fikri olan varsa yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...