Jump to content

Mazda 3 80 bin Bakımı

Guest deniz_kurdu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kutsal otomotiv ivedik sanayi özişte  servsin sahibi kuddusi usta numarasını vereyim lazım olan ulaşsın 0533 226 75 01

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyat normal o kadarda ucuz sayılmaz 150 tl işçilik de normal sayılır.

Ucuz sayılmaz mı?

Yetkili servisin işçiliğin saatine 100 tl + KDV yazdığı bir yerde bu rakamlar bedava dostum...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende öle düşünüyorum servisten bu fiyata asla çıkamazdım üstüne bide motoru temzilemişlerdi yazmayı unutmuşum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ucuz sayılmaz mı?

Yetkili servisin işçiliğin saatine 100 tl + KDV yazdığı bir yerde bu rakamlar bedava dostum...

;D

yok daha neler, yok öle bişey(saati 100 tl + kdv )samimiyetimle sölüyorum 70.000 bakımını serviste yaptırdım banim arabam tam bir gün serviste kaldı ve benden tahsil edilen ücret 200 tl işçilik idi faturalar mevcut. vede bende arabamın yanındaydım inanın servisin işçilik ücrei bana dişarıdan daha makul geldi,hemde tüm parçaları orjinal kullandık profesyonel usta eşliğinde , ellerine sağlık.sizin dışarıda bakım yaptırarak elde ettiğniz avantaj V kayışı fiyatında olmuş piyasa malı kullnamışsınız tabii servis orjinal parça fiyatı vermiştir size. aslında dezavantaj olmuş sizin sonuçta önemli bir parça yan sanayi takılmış.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok daha neler, yok öle bişey(saati 100 tl + kdv )samimiyetimle sölüyorum 70.000 bakımını serviste yaptırdım banim arabam tam bir gün serviste kaldı ve benden tahsil edilen ücret 200 tl işçilik idi faturalar mevcut. vede bende arabamın yanındaydım inanın servisin işçilik ücrei bana dişarıdan daha makul geldi,hemde tüm parçaları orjinal kullandık profesyonel usta eşliğinde , ellerine sağlık.sizin dışarıda bakım yaptırarak elde ettiğniz avantaj V kayışı fiyatında olmuş piyasa malı kullnamışsınız tabii servis orjinal parça fiyatı vermiştir size. aslında dezavantaj olmuş sizin sonuçta önemli bir parça yan sanayi takılmış.

Bunu kulaklarımla duymasam ve yazılı olarak almasam yazmazdım dostum... Check-up yaptırdığımda, servis müdürü ustaya sordu bu işlemler ne kadar sürer diye; usta da; yaklaşık olarak 4 saat dedi ve işçilik bölümüne saati 100 Tl + KDV'den eder 400 tl + KDV diye söylendi ve yazıldı...

:sopa:

Sanki biz esnafız da; bir de + KDV demiyorlar mı deli oluyorum... Nihai kullanıcıya KDV dahil satış yapma zorunluluğu var oysa, bir de buradan geçiriyorlar (afedersiniz) müşteriye...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

takılan kayış dayco marka. mazdaya kayış üretiyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum...

mazda ya kayış üretmiyor mazda kayışlarını almanyada ürettiriyor benim aracıma taktığımız tüm kayışlar mazda adı yazılı alman üretimiydi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunu kulaklarımla duymasam ve yazılı olarak almasam yazmazdım dostum... Check-up yaptırdığımda, servis müdürü ustaya sordu bu işlemler ne kadar sürer diye; usta da; yaklaşık olarak 4 saat dedi ve işçilik bölümüne saati 100 Tl + KDV'den eder 400 tl + KDV diye söylendi ve yazıldı...

:sopa:

Sanki biz esnafız da; bir de + KDV demiyorlar mı deli oluyorum... Nihai kullanıcıya KDV dahil satış yapma zorunluluğu var oysa, bir de buradan geçiriyorlar (afedersiniz) müşteriye...

:D

abi servislerde sonuçta ticarethane fark olabiliyor,ama size çok fahiş bir fiyat vermişler melesef. :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

mrb arkadaşlar benimde foruma katkım olsun aracımın 80  000 bakımında yapılanları ve fiyatlarını yazıyorum...

yağ filtresi kartuşu 10,80

polen filitresi  43,77

ön fren balataları 140

castrol 5/40 motor yağı

hava filitresi 35,32

bakım onarım işçiliği 85

balata değişim işçiliği 50

indirim 140

kdv 55

toplamda  360 tl ödedim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı