Jump to content

İlk Sahibinden 1992 323

SEMBOLER

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Yeni üyeyim,İstanbul'dan kemal,,

1992 323 otomatik sedan benzinli 192 binde.bir abimizdeki bu araç ilk sahibi.

Almaya karar verdim.ama forumları okudukça ve çevremdeki kişiler otomatik olması ve benzinli olmasını eleştiriyorlar.Sizler ne dersiniz.araç ilk sahibinden temiz kullanılmış.araca ısındım he diyerek alayım diyorum.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.iyi günler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seferihisarlı mazdacı

dostum benzinli olması sorun değil aracın karbülatörlü olduğu için  lpg taktırmak maliyetli olmaz 500 tl ye lpg taktırırsın.ama sırf lpg li olsun diye dökük bi araba alırsan bir kaç tane 500 tl ödemek zorunda kalırsın temiz araba bulmak kolay değil ama lpg li araba her yerde var yani kısaca derli toplu bi arabaysa hiç kaçırma derim şimdiden hayırlı olsun....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba,

Yeni üyeyim,İstanbul'dan kemal,,

1992 323 otomatik sedan benzinli 192 binde.bir abimizdeki bu araç ilk sahibi.

Almaya karar verdim.ama forumları okudukça ve çevremdeki kişiler otomatik olması ve benzinli olmasını eleştiriyorlar.Sizler ne dersiniz.araç ilk sahibinden temiz kullanılmış.araca ısındım he diyerek alayım diyorum.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.iyi günler

Temiz yıpranmamış bir Mazda seni üzmez, motor ve kaporta düzgünse eğer; tek dikkat edeceğin nokta şimdilik otomatik şanzımanı... Yaşlı araçlarda ilk büyük masrafı her zaman otomatik şanzıman açar...

Şimdiden hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet eski şanzıman sorun çıkarabiliyor.ama değer keyfine,

bu sorun çıkaran şanzımanların sorun çıkarmadan,bir önlem ile önüne geçebiliyorsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet eski şanzıman sorun çıkarabiliyor.ama değer keyfine,

bu sorun çıkaran şanzımanların sorun çıkarmadan,bir önlem ile önüne geçebiliyorsun...

Eninde sonunda çalışan parçalar sorun çıkartır, sen istediğin önlemi al... Bir gün mutlaka çalışan parça sorun çıkartır.

91 model mazda 626 sahibi forumun birisinde yazmıştı, servis otomatik şanzımana 5 bin tl onarım fiyatı verdi diye...

6 bin liralık arabanın 5 bin lira masrafına bence hiç bir keyif değmez...

Bu yüzden yaşlı araba alırken bazı şeyleri göz önünde bulundurmak gerekli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birçok kişi o yüzden iptal edip düze geçiyor ama iptal etmiyorsan şanzıman yağ haznesini büyütürsen sorun öyle zırt pırt çıkmıyor

Sorun zaten zırt pırt çıkmıyor katılıyorum fakat çıktığında da cebi yakıyor... Yirmi yıllık şanzımana ne kadar iyi bakarsan bak her zaman sorun çıkarma riski ile karşı karşıyasın demektir, ben bunu anlatmaya çalışıyorum...

Neticede çalışan ve aşınan malzemeler var bunun içinde ve bir gün bir çok parça ömrünü tamamlar... Eski araçlarda bu risk daha fazla olduğu için her zaman arıza potansiyeli var demektir.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...