Jump to content

Japon Mazda doğrudan geldi Mermerler’le yolunu ayırdı

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 112
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• OveRMinD

13

• MuRDoC_111

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yaa işte mecburen okuldan eve, evden okula otobüsle giderken caddedeki arabalara ağzımızın suyunu akıtıyoz.. Düşünmeden edemiyom. Araba isteği bambaşka birşey.. İlk aracınızı aldığınız günleri hatırlayın.. ben daha yaşamadım o duyguları.. Maddi bi sıkıntımız yok hamd olsun. Ama babamın bana güvenmesi gerekiyor.. Ehliyeti daha bu kış aldım.. benim istanbulda da tek başıma direksiyon sallamama göz yummaz heralde.. benim araba almama çok var.. :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Uygarcım adam gibi araba istiyorsan benim cevabımı biliyorsun zaten tabiki kesinlikle BMW O0 sen boşver diğer arabaları bmw de her isteğe her bütçeye karşı bir otomobil bulmak mümkün sen beni dinle pişman olmazsın....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

520 nin teknik verileri fostur, ne o beygirin hakkını verir hızlanmada ne de o yaktıgı pardon içtiği benzinin hesabı vardır, 528den de fazla yakar ayrıca :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

BMW 520 yede bindim öle uçuracak kadar aham şaham bir arabada değil be Furkan  :)

valla bende kullandım öyle furkanın övdüğü kadar süper bir arac deil kaldıki istediğin hersey extradır bmw de 95 te 320 coupe kullandım nerdeyse otomatik cam bile extraydı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

BMW 520 yede bindim öle uçuracak kadar aham şaham bir arabada değil be Furkan  :)

abicim 520i standart bir araba 2.0 lt 175 hp motor gücüne sahip fakat bazı modellerde 2.2 lt motor olanlarda var. 528 yada 530,540 denemenizi tavsiye ederim ayaklarınız yerden kesiliyor resmen uçuş moduna geçiyorsunuz  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işin içinde yol ayrımını kacırıp öteki tarafa ışınlanmakta var (dikkatinizi cekerim ısık hızı yok bundan ötesi :) ) Allah göstermesin 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

işin içinde yol ayrımını kacırıp öteki tarafa ışınlanmakta var (dikkatinizi cekerim ısık hızı yok bundan ötesi :) ) Allah göstermesin 8:)

merak etme direksiyonun sağlamsa hiçbirşey olmaz. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Karşıdan gelen kamyon şöförünün direksiyonu iyi sağlam değilse ne olucak? :D

senin direksiyonun sağlamsa her şekilde kurtarırsın Okancım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...