Jump to content

Yan Çıtaların İptali

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi hadi jantı gectim ama arabayı alcaltmaktan kastım yer hizasından camların altına kadar olan bölüm ne kadar yüksekse ve çıtada yoksa o kadar boş duruyor orası, daha dogrusu o bosluk cok büyük gözüküyor ve insanın gözü ki en azından benimkiler :P orda bişeyler arıyor ve bulamayınca garipsiyolar_çünkü orası cok düz ve arabanın dizaynından dolayı orda bi Leon da oldugu gibi hat yok_o yüzden diyorum işte benim naçizane görüşüme göre arabayı alcaltınca ortalama göz hizasının daha altına düşeceginden görüntü, marspiyelden cam altlarına kadar olan mesafe daha az gibi görünüyor ve göz bu durumu eskiye oranla büyük oranda yadırgamıyor_dediğim gibi en azından benim gözler öyle:)_yoksa sen mutluysan problem yok abi :)_

ha bu arada iş "clean" !! olmakla ilgiliyse söker atarım herşeyi cıpclean olur valla :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çıtaların 1 gram fonksiyonu yok malesef,Mazda 6 nın içindeyken yanda duran taksici kapıyı açıp vurdu  >:( ,kapı çizgisi göçtü malesef,onun için olması bir işe yaramıyor,olmayınca güzel görünüyor hiç olmazsa  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cıtaları söktükten sonra üprizlerle karsılasmak mümkün ne yazık ki :-\_Murat ın basına gelmişti hatta yanlıs hatırlamıyorsam, geri taktırmıstı cıtaları..

IMG_1768Medium.jpg

IMG_1767Medium.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Trafikte eşşekten çok ne var  >:(  geçen hafta bahsettiğim eşşegin biri yan yana park halindeyiz,arka arka çıkmak için direksiyonu tam sağ yapmış çıkıyor tabi ön tamponu benim çıtanun alt tarafını sıyırmaya başladı hop mop zor durdurdum 15 santim çizik olmuş,müdahala etmesem öküz baştan sona çizecek ve ne dese beğenirsiniz "yağ değiyormuydu ki" ben uçtum o an ama sakin bir adamın sadece önüne gelen öküz direksiyona oturursa değip değmediğinide bilmez dedim ve gittim ordan,sonra gelip baktım çok mutlu oldum benim arabadaki koruma filmler sıyrılmış sadece,gerçekten korumuş kaportayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

cıtaları söktükten sonra üprizlerle karsılasmak mümkün ne yazık ki :-\_Murat ın basına gelmişti hatta yanlıs hatırlamıyorsam, geri taktırmıstı cıtaları..

Görünüş olarak tabiki daha güzel duruyor çıtayı çıkartınca hiçbirşeye benzemiyor bence ve belli orandada olsa korur sonuçta...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...