Jump to content

Koltuk ve Kapı Döşemesi 99 model ANKARA’daki arkadaşlardan yardım

Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar herkese merhaba,

Aracımın koltukları ve kapı döşemeleri biraz kirli, solmuş ve sıradan olarak görünüyor artık gözüme, internette bu konuda bugün biraz araştırma yaptım. Karşıma Ankarada http://www.ankaraotodoseme.com/ diye biryer çıktı, forumlarda ve sahibinden.com da arkadaşlar tavsiye etmişler. Fotoğraflarına bakarsanız ürünleri de gayet şık ve kaliteli duruyor. Ayrıca 150 TL ye yapıyorlar (sadece koltuklar). Bende merak ettim aradım ama 323 ler için elinde ölçünün bulunmadığını belirtti. Aracın gelmesi gerekiyor dedi.

Yine satılık ilanlarda döşemesini değiştirmiş veya kılıf kullanan sadece 1 kişiye rast geldim. O da çok sıradan durmuş açıkcası.

Velhasılı kelam Ankara’da bir arkadaşımız ilgilense de toplu bir alım yapsak, site aracılığıyla yaptıramazsam kendim bile gidebilirim o kadar hoşuma gitti açıkcası. Kendimde tekstil mühendisi  olduğum için döşeme kumaş kalitesinden ve  işcilikten anlarım fotoğraflar birçok şeyi gösteriyor zaten. Siz ne dersiniz böyle bir şeyi organize edebilir miyiz ? Önceki aracım Twingo idi ve Twingofanclub ta bu tür işler iyi organize olunuyordu,biz neden yapamayalım dedim içimden.

Benim aracım şampanya renginde olduğundan dolayı hoşuma giden birkaç döşemenin fotoğrafları da eklemeye çalıştım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...