Jump to content

Kalkışta Önden Gelen Ses

tirexxerit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Aracımı sabah ilk çalıştırdıktan sonra park yerinden çıkarken direksiyonu sola ya da sağa çevirince bir ses geliyor sanki bir şey sürtüyormuş önde gibi fakat araç bir süre gittikten sonra aynı hareketler sese sebep olmuyor. Aynı şekilde akşam iş dönüşü park yerinden çıkayım derken sola-sağa kırmalar ses yapıyor. Servise götürdüm bugün fakat ses o zamana kadar zaten yok olmuştu. Balata vs yapıyordur belki dedi servis ama anlaşamadık aynı dili konuşamadığımızdan.

Bir fikri olan var mı? Buralarda sıcaklık 0-10 arası gidip geliyor. Yazın böyle bir ses yoktu araçta:(

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de  söylediğin ses var direksiyondan geliyor! arkadaşın polosunun direksiyonu da ses çıkarıyordu elektrikliymiş hatta dışardan da direksiyonu çevirirken ses bariz duyuluyordu ama direksiyon sistemlerimiz farklı da olsa sorun yok diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

direksiyon elektrikli olduğundan dolayı gelen bir sesmiş o konuyu bulursam paylaşayım sesi tam tarif edemem ama bi hafif uğultu gibi geliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nereden geldiğini bilmiyorum işte tam olarak, bir sorun yaratmadı şu ana kadar kalkıştan 1-2 dakika sonra zaten çıkarmıyor. Direksiyondan geldiğini sanmıyorum. Örneğin normal bir teker dönüşünü 60 derece yaparsa diye sallıyorum, 40 derece dönüşe kadar sorun yok 40'ı aşınca bu ses geliyor. Sanki bir şey sürtermiş gibi.  Yazın düzelirse soğuklarla ilgili diyeceğim ama o kadar da soğuk yok ki. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Bende de aynı sorun var. çare ararken size rastladım. servise henüz gitmedim. aynen anlattığınız gibi oluyor.

Araç mazda 3 2011 model

58000 de. LPG li. lpg ile 50000 oldu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...