Jump to content

Mazda3 Sedan Dizel Touring Satıp BMW 116d Alınır mı?

erdincyavuz

Tavsiye Edilen Mesajlar

Biliyorsunuz Aralıkta Mazda 3 sedan dizel touring aracımı almıştım.Araçtan çok memnunum.Ancak yakın arkadaşlarımdan biri sıfır bir Audi A3 aldı...Bu ara sıkça onunla seyahat ediyoruz..Ben A3'ü pek sevmem ama aracın premium hissi çok hoşuma gitti..Bu ayarda bir araç alırsam BMW olurdu sanırım...Aracımı satıp üzerine 25-30 bin TL ekleyip bir Sportline BMW 116 d alınır mı? Araç dizel olduğu için manüel olacak...Benzinlisi 136 BG ve otomatik şanzuman..ancak 2 Lt civarında daha fazla yakacağını bunun da 100.000 km de yaklaşık 13.000 TL yapacağını hesapladık..sıfır alırken aralarında pek bir fiyat farkı da yok zaten...Öneriniz ne olurdu? 5000 km 2012 aracımı iyi fiyata satabilir miyim? BMW 116 d i önerir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk önce, aracınızı sattığınızda 10000 tl.ye varan bir zarara uğrayacağınızı kabul etmeniz lazım. bunu da hesaba katarsanız, vereceğiniz fiyat farkıyla birlikte, bence 1.16 d için bu kadar farka değmez.

Benim bundan sonra alacağım araçlar için söyleyeyim, bir daha sıfır araç almam. mesela şu an mazda 3 impressive 55.000 gibi bir rakama geliyor. o paraya 2010-2011 mazda 6 alırım veya 80.000 tl. gibi bir rakama 1.16 d yerine, ikinci el 3.20 d alırım.

yine de sizin vereceğiniz karar, en doğru kararınızı olacaktır, hayırlısı olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

audi A3 ile ancak WW GOLF kıyaslanabilir bu ikisi arasında tercih yapman daha dogru olur audi A3 ile bmw birbirine çok uzak araba bana kalırsa dostum ne audiye para ver nede bmw ye. çok daha uygun fiyata hem dizel hem otomatik vsvsvs bir golf e sahip olabilirsin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk önce, aracınızı sattığınızda 10000 tl.ye varan bir zarara uğrayacağınızı kabul etmeniz lazım. bunu da hesaba katarsanız, vereceğiniz fiyat farkıyla birlikte, bence 1.16 d için bu kadar farka değmez.

Benim bundan sonra alacağım araçlar için söyleyeyim, bir daha sıfır araç almam. mesela şu an mazda 3 impressive 55.000 gibi bir rakama geliyor. o paraya 2010-2011 mazda 6 alırım veya 80.000 tl. gibi bir rakama 1.16 d yerine, ikinci el 3.20 d alırım.

yine de sizin vereceğiniz karar, en doğru kararınızı olacaktır, hayırlısı olsun...

mazda6 alirim aradaki farki vergiye ve bakim farkina oderim diyosunuz.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda6 alirim aradaki farki vergiye ve bakim farkina oderim diyosunuz.. :)

vergi olarak, ikinci dilime girdiğinde çok fazla farketmiyor aslında. bakım olarak, o da şu ankinden farklı olmaz. valla, kredi borcum olmasa, şu an mazda 3 ümü verip, 2009-2010 mazda 6 alırım. demiş ya hani, ah bir boynumu çevirebilsem diye, ben de aynen öyle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an bahsetmiş olduğunuz aracı, bayağı bir indirimli olarak satın alabilirim. Aynı keza servis hizmetlerinden de indirimli faydalanabilirim. Tüm bunlara rağmen, tercihim Bmw 1 serisi asla ve asla olmaz.

Araç çok basık bir araç, bagaj küçük, iç torpido yok gibi. Hitap ettiği kesim ağırlıklı gençler. Bmw düşünecekseniz, 3 serisinden itibaren düşüneceksiniz. Bmw'yi almakla bitmiyor iş, aldıktan sonra başlıyor. Servis, yedek parça ve kasko fiyatlarını öncelikle bir araştırın derim.

Bmw önce cenneti vaat eder, sonra size cehennemi yaşatır. (Alıntıdır :) )

Tabi para sizin, zevk sizin ve son karar sizin.  Allah gönlünüze göre versin. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazım'a ( dülgeroğlu )  katılıyorum. Satıp sıfır bir araç alıp bu kadar zarar edilmez. heleki dizel bir araç hele ki 5000 km de. Ben olsam bu aracı kullanır, parasını biriktirir en uygun zamanda ( bunu biraz da şartlar belirler ) satar ve o zaman başka bir araca geçerim.

BMW 116 bu kadar zarara değecek bir araç değil bence..Yeni Mercedes A serisi dersen bak orada biraz düşünürüm :D

a-serisi-1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim mahallede birisi var adam ne çıksa alıyor ertesi gün. Bir süre öncesine kadar Evoque vardı şimdi A serisi aldı yerini :D İmreniyorum, yalan değil :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben A serisinin kasasına bayıldım. Hb araçları oldum olası çok sevmişimdir. Hb Mazda 3 ararken, sedana zorunlu kaldık...İçini, motorunu filan geçtim. Tamam Renault dizel motoru filan kullanılmış ama..Kasayı çok şık buluyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...