Jump to content

Deri Koltuk Kılıfı

Guest sistempro

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest sistempro

Merhaba Beyler

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/siyah-prestij-komple-deri-koltuk-kilifi-airbag-82477000

gittigidiyor.comda deri koltuk kılıfları baya ucuza satılıyor. acaba alanınız var mı? kaliteli midir.

bir de verdiğim linkdeki 4 adet sanırım. tek bir koltuk fiyatı değil.

satıcı olumsuz bir yorum almamış şu ana kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam suni deri olup pişman olucağın tarzda bi ürün ben 1000 tl ye anca yaptırdım nasıl olurda 4 tanesi 124 lira olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaz aylarında çok sıkıntı çekersin. Vinil malzemeler kumaş gibi teri emmediği için sucuk gibi terletiyor. Bir hevesle alıp 3-5 gün sonunda sökmüştüm eski bir tarihte. Islanan gömlek ve pantolon ile birlikte çıkardığı iç gıcıklayıcı ses de cabası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

hmm. anladım. diğer kumaşlara bakayım o zaman. aracımın zeminindeki halıda eskidi. onuda yaptırmam gerekecek. saolun bilgiler için beyler. vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Verdiğin sitede orijinal ve kaliteli ürünü bir arada bulmak imkansız gibi, ben tek koltuk fiyatı diye düşünürken adamlar komple takımı 125 liraya satıyorlar ve deri diye (utanmadan) açıklama koymuşlar...

:sopa:

Bedava olsa alınmaz, uzak dur derim.

:nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Verdiğin sitede orijinal ve kaliteli ürünü bir arada bulmak imkansız gibi, ben tek koltuk fiyatı diye düşünürken adamlar komple takımı 125 liraya satıyorlar ve deri diye (utanmadan) açıklama koymuşlar...

:sopa:

Bedava olsa alınmaz, uzak dur derim.

:nea:

ohoo sende baseball a başlamışsın  :sopa:

vazgeçtim zaten domestos usta. ama aracın iç dekorasyonunu bir revizyondan geçirmek istiyorum.  :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ohoo sende baseball a başlamışsın  :sopa:

vazgeçtim zaten domestos usta. ama aracın iç dekorasyonunu bir revizyondan geçirmek istiyorum.  :o

O kadar güzel ikonlar varki forumda kullanmamak elde değil...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...