Jump to content

Garanti Sonrası Bakım

erencifci
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar 2010 mazda3 ümüm garantisi doldu. normalde her 6 ayda bir bakıma giriyordu garantiden dolayı ama şimdi garanti bitince yılda bir defaya çevirsek nasıl olur acaba. araç daha 29000 km de. birde serviste yaz kampanyası olacakmı bu sene bilgisi olan varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar normalde 10-15 bin km de bir bakım yapılır fakat bu km leri 1 yıl içerisinde tamamlayamıyorsanız 1 yıl geçmeden motor yağı değişmesi gerekiyor servis yaz kampanyası da bu ayın ortası veya son haftası başlar sanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

smb mazda servisi var  konya yolunda orada bahar kampanyası var.. ben dün yaptırdım bakımları haberiniz olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar 2010 mazda3 ümüm garantisi doldu. normalde her 6 ayda bir bakıma giriyordu garantiden dolayı ama şimdi garanti bitince yılda bir defaya çevirsek nasıl olur acaba. araç daha 29000 km de. birde serviste yaz kampanyası olacakmı bu sene bilgisi olan varmı?

mrb. benimde aracımın garantisi doldu ve nereye götürsem kampanyayı mı beklesem diye düşünürken.domestos(Veli Abim) i aradım.sağolsun bana gülünce japon otomotivi tavsiye etti ve gerçekten memnun kaldım.aracımın 40.000km bakımı yapıldı.yapılanlar;

4lt yağ,yağ filitresi,hava filitresi,ön balatalar+işçilik hepsi 193 tl tuttu.

polen filtresi ellerinde yoktu gelince haber vericekler o nekadar tutar bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mrb. benimde aracımın garantisi doldu ve nereye götürsem kampanyayı mı beklesem diye düşünürken.domestos(Veli Abim) i aradım.sağolsun bana gülünce japon otomotivi tavsiye etti ve gerçekten memnun kaldım.aracımın 40.000km bakımı yapıldı.yapılanlar;

polen filtresi ellerinde yoktu gelince haber vericekler o nekadar tutar bilmiyorum.

Allah kazasız günlerde kullanmak nasip etsin... Gülünce'nin seninde yüzünü ve cebini güldüreceğini biliyordum...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah kazasız günlerde kullanmak nasip etsin... Gülünce'nin seninde yüzünü ve cebini güldüreceğini biliyordum...

:D

msjını okuyuncada tebessüm ettim sağolasın abi senin tecrübelerin sayesinde cebimizde yüzümüzde güldü.gülünce de mutlu oluyo insan haliyle :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

msjını okuyuncada tebessüm ettim sağolasın abi senin tecrübelerin sayesinde cebimizde yüzümüzde güldü.gülünce de mutlu oluyo insan haliyle :)

Ne mutlu bizlere o zaman...

:)

Sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Onur'um polen filtresi işini ne yaptın. Telefonla görüştüğümüzde ustalar polen filtresinin olduğu bölümü söküp, takmada tecrübesizler filan demiştin. Ne oldu son durum merak ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...