Jump to content

1 Adet Mazda 3 Aranıyor

hakan305

Tavsiye Edilen Mesajlar

Saygıdeğer Mazda Club üyelerimiz.. Bir arkadaşa almak üzere Mazda 3 arıyoruz. İstanbul'da bildiğiniz satılık bir Mazda 3 varsa bena mesaj yoluyla ulaşabilir misiniz? Saygılar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saygıdeğer Mazda Club üyelerimiz.. Bir arkadaşa almak üzere Mazda 3 arıyoruz. İstanbul'da bildiğiniz satılık bir Mazda 3 varsa bena mesaj yoluyla ulaşabilir misiniz? Saygılar..

benim mazda'yi vereyim hocam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim mazda'yi vereyim hocam.

Sizin Mazda 3 2012 model sanırım. Belirtmeyi unuttum kusura bakmayın. Arkadaş maddi olarak o kadar çıkamıyor. 2006-2009 arası düşünüyor. Teşekkür ederim ilginiz için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 mazda 3,dynamic sport otomatik vites, 75.000km de, lastikler 2012 model michelin, 4 adet kış lastiği ayrıca var, araç full  versiyon, kazası yok,siyah olduğu için çiziklerden dolayı bir kaç parçada bir iki karış lokal boya var, servis bakımlı,yedek anahtarları kitapçığı vs üzerinde. Aldığımda autoking yapıldı ve hiç sigara içilmedi. '2010BMW 3.20 Dizel otomatik bir araba var çok aklımı çeliyor arkadaşım, bunuda satmam gerekecek. Piyasasını araştırıp dönebilirsiniz.Araç Edirne plakalıdır ve Edirnededir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...