Jump to content

Mazda 929 Royal Classice Vuruldum

allora_38

Tavsiye Edilen Mesajlar

geçenlerde gördüm bu makinayi hasta oldum derdinden yataklara düştüm :D yapım icabı birşeye taktımmı takarım biraz araştırma ile türkiye satılık 10 yada 20 civarında buldum temizide var yıpranmışıda ben bu aracı almayı düşünüyorum ben aracın yedek parçası bolmu varmı yokmu diye bakmam zaten durmadan bozulacak parça arıyacaksam nıye alıyım eğer bu arabayı kullanan varsa bana bilgi verirse çok menun kalırım  kasa olarak fazla mühim degil lakin V6 3000 DOCH motor nasıl onun hakkında bi bilgim yok duydugum kadar performanslı uzun omürlü diyorlar sizcede ölemi ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bendede bayadir bu arac takintisi var ama bir turlu nasib olmadi .1 senedir  satilik olan araclarin hepsini takip ediyorum :)

Aracin yedek parca olayi soyle,on takim ve motorun pistonlari vb. Parcalari yan sanayii olarak bulunuyor.ama diger parcakar zor. Fajat bol bol cikmasi var.yine yetkili servisde herseyi var ama asiri pahali.fakat dunya genelinde sevilen bir arac oldugu icin e bay da felan rahat bulunabiliyor.

Sakin kullanimda arac 350 - 400 kurus yakiyor sehir ici.( bence super )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bendede bayadir bu arac takintisi var ama bir turlu nasib olmadi .1 senedir  satilik olan araclarin hepsini takip ediyorum :)

Aracin yedek parca olayi soyle,on takim ve motorun pistonlari vb. Parcalari yan sanayii olarak bulunuyor.ama diger parcakar zor. Fajat bol bol cikmasi var.yine yetkili servisde herseyi var ama asiri pahali.fakat dunya genelinde sevilen bir arac oldugu icin e bay da felan rahat bulunabiliyor.

Sakin kullanimda arac 350 - 400 kurus yakiyor sehir ici.( bence super )

hocam 500 kurus yaksa ne jeep 5000 kullanıyok km de 1 tl yakıyor ben bu arabaya taktım takmasına da mesele pişman olmuyak  ayrıca abs siz olanı arıyorum fazla elektronik olmuycak ben elektronıkten nefret ederim kasa olarak süper. fren balatalrı felan bulunabiliyomu bana en kral audinin bile fren balataları 2 yıl gitmiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu aracın abs sizi yok,ayrıca gosterge dahil elektronik ama MAZDA sağlamsa bu 10 katı sağlam karnın ağrımaz.Zaten bu araç ''luce'' diye baska bir marka olarak piyasaya sürümek için hazırlanmış ama japonyada ki ekonomik kriz yüzünden yine mazda olarak çıkmıştır.

düzenli bakım malzemeleri bulunuyor,onda sıkıntı yok zaten en kötü EBAY var herşeyi var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu aracın abs sizi yok,ayrıca gosterge dahil elektronik ama MAZDA sağlamsa bu 10 katı sağlam karnın ağrımaz.Zaten bu araç ''luce'' diye baska bir marka olarak piyasaya sürümek için hazırlanmış ama japonyada ki ekonomik kriz yüzünden yine mazda olarak çıkmıştır.

düzenli bakım malzemeleri bulunuyor,onda sıkıntı yok zaten en kötü EBAY var herşeyi var.

lpg de sürekli prblem yasarmıyım çünki ben lpg nin enjection degilde karbüratör için yapılmış olduguna inananlardanım karbüratörlü araçlarda lpg ölümüne ölümsüz lakin enjectionlarda sürekli sıkıntı apıor sensörler felan çok saçma olaylar oluyor doch motorlarda durum nasıl bilmiyorum??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu aracdaki sistemle yeni nesil sistem bambaska.yani yeni nesildeki gibi degil.bende 929 sedan vardi,royal la alt yapisi ayniydi,bi sikinti olmadi.

Royal classic e duz lpg takan birisinden bahsetmisti benim ozel mazda servisi.yani lpg de bir uyumsuzluk yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...