Jump to content

323F Otomatik

Guest greystone

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 323F 1993 Model  1600 CC Karbiratörlü Motor 3 ileri Tam Otomatik Vites Hidrolik Direksiyon 4 cam otomatik Merkezi Kilit  Elektirik Aynalar 3 ocak 2015'e kadar muayenesi var değişen yok 2 parça boya var

181000 kmde iken Motor sıfır yapıldı  şuan orjinal 185000 kmde motor 4000 km'de ve sadece segman atılmadı. Üst kapak piston segman subaplar tüm yataklar yağ pompası antifriz radyatör | fan müşüri benzin otomatiği |distribütör modül beyin tevzi makarası kapağı krank okuyucu| bujiler buji kablosu hidrolik direksiyon kayışı şarj dinamo kayışı triger seti değişti şanzıman yağı ve filtre mobil 0-40 motor yağ ve yağ filtresi inci akü 60 amper ön far  fren  yağı ön fren diskleri balata arka balatalar 4 amortisör manifold spiral borusu ve orta susturucu egzoz değişti . Tüm parçalar japon ve taiwan malı olarak alınmıştır. Araç mekanik olarak yenilenmiştir.

Bagajda ateşleme sisteminin yedeği vardır distribütörün tüm yedek parçaları vardır Modül beyin tevzi makarası krank okuyucu ateşleme bobini 2 takım buji kablosu 2 adet v kayışı .

PIONEER DEH-6350SD Teyp var ancak Kolon anfi v.s. yoktur orjinal teypinide vereceğim fakat çalışmıyor.

Çelik jant ve tekerler geçen sene alındı. Kaputda carbon film vardır. Farlarında sorun yoktur açılıp kapanıyor rahatlıkla.

ARACA 5000 TL HARCANMIŞTIR MUAYENESİ 2015 'E KADAR VE MOTORU SIFIR YAPILMIŞTIR

En ufak eksiklerini dahi yazıyorum

Ön kapılar açılmıyor kilitleri tamir edilecek yurtdışından aldım 15 gündür elime ulaşmadı ulaşırsa onlarıda vereceğim

Arka tampon boyanmalı

egzoz manifold üstündeki ısıyı engelleyen kapak yok

Sol arka cam açılmıyor nedenini bilmiyorum elektirkte gelmiyor

Sol ön koltuk orjinal döşemede yarım karış yırtık var resimde kılıf var yama ile orjinal gibi tamir ediyorlar

Farlar açılıp kapanıyor fakat biri yüksekte kalıyor biri hafif yere bakıyor makaslarının ayarlanması lazım şehiriçi şehirdışında sorun yaşamadım.Muayeden bu şekilde geçti zaten

Pandizot yenisi alınması lazım haporler ağırlığından deforme olmuş

Orjinal teypi çalışmıyor tamiriyle uğraşmak istemedi kimse elektiriğe bağlayınca sadece ekranı çalışıyor

Göğüste 2 adet 2-3 cm'lik çatlak var tamir edilebiliyor

Dış kapı cam bagaj fitillerinin değişmesi lazım

Ön camda küçük bir çatlak var tamir ediyorlar

Bunların hepsi 500 TL'ye bile mal olmayabilir

Pazarlıksız ilk gelen alır. Takas otomatik araçla olur sadece.

Aracımızın fiyatı; 9000TL'dir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-323f-4-kapili-spor-otomatik-vites-sifir-motor-2015-muayene-121530484/detay/

edit: aracın fiyatı ve ilan linki mesaja eklenmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

İlanın yayını aktif olmadığı için, konu kilitlenmiştir. Satışı devam ediyor ise, ilan güncellenip bilgi verildiği taktirde. Konuyu tekrar aktif hale getirebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...