Jump to content

Mazda2 1.3 Go Lpg Uyumu Nasıldır?

zübeyde
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar mazda2 1.3-aracıma lpg düşünüyorum.

mazda 3 ler hakkında bilgiler var ama mazda 2 ler hakkında yok.

tecrübe eden var mı ? yardımcı olurmususnuz

edit: Forum kuralları gereği, açtığımız konu başlıklarının kelimeleri, büyük harfle başlamalıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.mazdaclubtr.com/30961/tup-taktirmayi-dusunuyorum/

Bu konu içerisinde sizin kafanızda şekillenen sorulara az çok cevaplar olabilir.

Ayrıca; yılda 10 bin km üzerinde yol yapmıyorsanız lpg size çok ekonomik gelmeyebilir. Öncelikle yakın çevrenizden veya forumumuzdan İzmir'de hangi lpg servisinin sorunlara en kısa zamanda çözüm bulduğunu öğrenin, çünki, lpg de markadan önce ustalık ve servis ön planda...

Şahsi tavsiyem ise marka olarak BRC'dir.

Başka sorularınız olursa, yanıtlamaya çalışırım... Kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ewet 10 000 km yapıyorum.sadece iş ev arası bu kadardan fazla yolum var.

nerde bunun gezmesi,tatili,şehirdışı düğünler falan......

allahtan yol kötü değil otobandan Bornova-Karşıyaka yapıyorum hergün

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç bilgim yok ama takarsanız sehir içi 300 krş şehir dışı 250 krş yakar.ben tatil hariç günde 11 km yaptığım için hiç düşünmedim.ama bafrada mazda 3 e lpg takan öğretmen arkadaşımın kardeşi var.mazda 3 motoruyla mazda 2 nin aşağı yukarı aynı olduğunu ifade etmişti.20.000km dir sorun yokmuş.marka da brc imiş.istiyorsanız taktırın.arabaya abanmazsanız hiç bişe olmaz kanaatindeyim.sakin kullanım yani.ama taktırırsanız da mazda bayiinde taktırın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç bilgim yok ama takarsanız sehir içi 300 krş şehir dışı 250 krş yakar.ben tatil hariç günde 11 km yaptığım için hiç düşünmedim.ama bafrada mazda 3 e lpg takan öğretmen arkadaşımın kardeşi var.mazda 3 motoruyla mazda 2 nin aşağı yukarı aynı olduğunu ifade etmişti.20.000km dir sorun yokmuş.marka da brc imiş.istiyorsanız taktırın.arabaya abanmazsanız hiç bişe olmaz kanaatindeyim.sakin kullanım yani.ama taktırırsanız da mazda bayiinde taktırın...

Şehir içi 300 şehir dışı 250 çok ciddi rakamlar. Mazda2 nin o kadar yakacağını sanmıyorum. Benzimde ne yakıyorsanız 1.2 katını LPG de yakarsınız.

300 yakması için 12-13 litre yakması lazım ki ben otomatik mazda 3 te o kadar yakıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsanız ve yılda 10 bin kmden fazla yapıyorsanız mutlaka taktırın derim...

Tahmini olarak şehir içi 27-30 kuruş şehir dışı 20 kuruştan fazla yakmazsınız... Zaten otoyoldan gidip geldiğinizi yazmışsınız... Benzine göre %40'a varan avantajınız olur, zaten muhasebeci olduğunuz için bu hesapları daha rahat yaparsınız...

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...