Jump to content

Ön Arka Hoparlör Değişimi - Cadence & JVC

Zenith
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Temiz işçilik çıkartmışlar, 2000 model 626'tıma 4 adet 6x9 Pioneer almıştım, kapı içleri çok müsait olduğu halde , 5x7 yuvaya 6x9 oturduğu halde, sizin ki gibi bir montajı yapabilecek usta bulamadığım için yuvarlak 16 CM Alpine kullanmak zorunda kalmıştık. Sizin montajı kim yaptıysa helal olsun güzel iş yapmış, yaratıcılık şart bu işler de, çok beğendim güle güle kullanın .  :)

teşekkürler , arkadaş iyiydi birinin tavsiyesi üzerine gittim , memnun kaldım sağolsun

Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Zenith

6

• infiniteblack

6

• Kadirx

4

• apojitsu

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

teşekkürler , arkadaş iyiydi birinin tavsiyesi üzerine gittim , memnun kaldım sağolsun

Tapatalk

Serkan Bey mdf olayı nasıl sabitleniyor ileride tıkırtı ses yapma olasılığı var mı ? Gerçi işiçilik çok güzel yapılmış böyle ustalara aldığı para her kuruşuna kadar helal olsun gerçekten. Bu tarz işçilik yapacak bir usta bulabileceğimi sanmıyorum o yüzden tanıdığım ustalar bu mdf işine kalkışırsa kapının vay haline diye düşünüyorum. Acaba ebay dan orjinal ebatlardan oem bulup getirtsem gümrükte sıkıntı çıkar mı araştırıyorum. Bu arada konu dışı olacak ancak arabanızın park ve kısaları şık duruyor hangi marka model bu ampuller ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serkan Bey mdf olayı nasıl sabitleniyor ileride tıkırtı ses yapma olasılığı var mı ? Gerçi işiçilik çok güzel yapılmış böyle ustalara aldığı para her kuruşuna kadar helal olsun gerçekten. Bu tarz işçilik yapacak bir usta bulabileceğimi sanmıyorum o yüzden tanıdığım ustalar bu mdf işine kalkışırsa kapının vay haline diye düşünüyorum. Acaba ebay dan orjinal ebatlardan oem bulup getirtsem gümrükte sıkıntı çıkar mı araştırıyorum. Bu arada konu dışı olacak ancak arabanızın park ve kısaları şık duruyor hangi marka model bu ampuller ?

Mdf direk saca akıllı vidayla sabitleniyor ses çıkaracağını zannetmiyorum ama bellide olmaz , bu mdf olayını herhangi bir oto müzik tesisatı yapan firma kolayca halledebilir diye düşünüyorum , Türkiyede bulunabilir ama benim bulduklarımın hz aralığı tutmuyordu , sen hiç uğraşma yurtdışıyla al benim aldığım hoparlörden git bir tesisatçıya benim fotolarıda göster bitsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde benim hoparlörlerin mıknatıs kısmı çok derin değil o yüzden cama falanda değmiyor arkası gayet sağlıklı .. Kısalar 4300k xenon ( çin işi ama sorun çıkmadı bir senedir) parklar turuncu dipsiz ampul birde sislerin altındaki boşluğa kendi tasarımım turuncu power led park yaptım

Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

bence hiç düşünmeyin, kestirin bir mdf takın kenwoodları. ankarada olsanız yardımcı olurum ama istanbulda malesef :(

bu arada bugün kuzenimin chevrolet cruze'unun hoparlörünü değiştirdik. ön sol kapıdaki orjinal hoparlör patlamıştı. ön tarafdakileri değiştirdik. arka kapılarda da hiç yoktu. tesisat çekip arkalara da hoparlör taktık. pioneer ts-g1712 taktık takımı 90 tl'den. yukarıda da dediğim gibi düşük frekansa tepki veren bir hoparlör bunlarda. şu anda arabanın içindeki akustik mükemmel oldu. orjinal hoparlörler bile güzel çalıyordu ama bunların yanında hikaye...

konuyu hortlatacağım ama ankarada bu hoparlör değişim işini nerde yaptırabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

konuyu hortlatacağım ama ankarada bu hoparlör değişim işini nerde yaptırabilirim

pioneer mehmet var ivedik te herkes ankarada onu öneriyor git bir konuş istersen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün benimde sadece soldan ses geliyordu. Meğerse sağ Hoparlör patlamış benim sorum şu bu Hoparlörler ben değiştirebilirmiyim? Kapı iç döşemesi nerelerden açabilirmiiyim? Sağ Hoparlör farklı marka olunca sorun çıkarmı?

Simdiden çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapı iç sacına macoustic ile yalıtım şart aslında ses konusunda. Tabi plastik kısma da akustik sünger hatta kapı sacına da bitüself ile bayağı bir artar ses kaliteniz. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...