Jump to content

BMW Oto Park Videosu

Onur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi yine yanlış gözlüğü takmışsın ...

Sahi başka yer bulamamış Mazda deposunda test etmiş park sistemini adam, peki ya sistem volvo daki gibi eror verseydi , toslasaydı bir sıfır km Mazda'ya, komple arabayı ödetirdi heralde sigortacılar.. Aman siz denemeyin böyle yerlerde  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O direksiyon yamuuuuuk!

Bu arada ne olacak ki 3-5 Mazda'yı dağıtsa? Mazda satışları artmış olur...

Abi yine yanlış gözlüğü takmışsın ...

Sahi başka yer bulamamış Mazda deposunda test etmiş park sistemini adam, peki ya sistem volvo daki gibi eror verseydi , toslasaydı bir sıfır km Mazda'ya, komple arabayı ödetirdi heralde sigortacılar.. Aman siz denemeyin böyle yerlerde  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Keşke satış direktörlüğüne seni getirselerdi Mustafa abi , ne güzel de çözümlerin var öyle ,  hedefleri kesin tutturursun sen , satışlarda açık mı var , kamikaze timi halleder dimi abi  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha yeni 2 adet CX-5 sattım zaten. Bir sana satamadım, çok zor müşterisin vesselam!

Keşke satış direktörlüğüne seni getirselerdi Mustafa abi , ne güzel de çözümlerin var öyle ,  hedefleri kesin tutturursun sen , satışlarda açık mı var , kamikaze timi halleder dimi abi  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha yeni 2 adet CX-5 sattım zaten. Bir sana satamadım, çok zor müşterisin vesselam!

Aynen çok zor müşteri. Mazda 3 almaya gidip, Vitara alan adam. Hem Mazda 3 bakınıyor, bir yandan da. Vitara'ya Lpg ve yakıt tasarruf cihazları bakıyor. Gerçekten zor müşteri Emre.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vitara ile yılda 10.000 km yapmıyorum o nedenle bişey taktırmaya gerek yok sanırmı  İlhan  :) .. Teşekkürler ZN 125 scooter a, imdadıma yetişiyor günlük kullanımlarda :)  Ama Mazda 3 lerde işe yararsa bu Ekomax çok memnun olacağım , 3 yıl daha sıfırı 60 bin olan skyactive mazda 3  almadan eski kasa Mazda 3 ü böylece aynı verilere çekebilirsek işlem tamamdır...

Şöyle  olabilir :) :

- Skyactive motor %15 tasarruf+düşük emisyon = Ekomax halleder umarım, biri denese keşke

-Skyactive hafif şasi= stepne iptali, hafif akü , hafif lastikler vs..

işte oldu bitti gitti , milli skyactive teknolojisi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...