Jump to content

Mazda 3 2004 2009 Konsol Sökümü ve Dijital Klima Tamiri

özkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

17 saat önce, blackcone :

Emeğiniz ve ilginiz için teşekkürler şimdiden

İlgili albüme ulaşıp ilgili fotoğraflar buraya taşınmıştır. İlk mesajdaki albüm bağlantısı güncellenmiştir. Burada da paylaşıyorum tekrardan. Kolay gelsin @blackcone

Teknik desteğin için teşekkürler @Burak abi.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
3 saat önce, İlhan :

Mesut geçmiş olsun.

Konunu forumda ortak konu başlığının altında birleştirdim.

İstersen öncelikli olarak bu konunun önceki sayfalarını/mesajlarını bir incele...

Akabinde ona göre yol alırız..

Kolay gelsin.

Acemiliğin verdiği korku ve tecrübesizliğe rağmen sizin yol göstermenizin sayesinde başardim güzel bir şekilde çalışıyor tamir ettim bir tane vida aşağa kaçtı ama vida uydurdum oraya çok teşekkür ederim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, mesut sarı :

Acemiliğin verdiği korku ve tecrübesizliğe rağmen sizin yol göstermenizin sayesinde başardim güzel bir şekilde çalışıyor tamir ettim bir tane vida aşağa kaçtı ama vida uydurdum oraya çok teşekkür ederim 

Rica ederim çok sevindim kolay helledebilmenize. Konu sahibi @özkanarkadaşımızın ellerine sağlık..Ben sadece var olan konuyu paylaştım..

Kolay gelsin, keyifli forumlar diliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı.Yorumlara bakarak ön klima panelini söküp tamiratını yaptım.fakat montaj aşamasunda her  2 düğmeninde basmadığını gördüm.ayar ve ısı konumları çalışıyor.ama düğmeler açma kapama yapmıyor.nerde hata yaptım acaba..söktüğüm gibi takdım ama her 2 düğmede açma kapama görevi yapmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar selam.Benimde sağ tarafdaki ısı ayar düğmesi çalışmıyordu.Sizde cesaret alarak konsolu sorun olmada söktüm dediğiniz gibi düğmenin altındaki metal tırnak yerinden çıkmıştı.japonla yapıştırıp güçlendirdim..O arızayı giderdik ama bir yerde yanlış yaptımki bu seferde her tarafın basma konumları çalışmıyor.düğmeleri çıkarıp elle klipslere dokunuyorum işlem görüyor ama düğmeleri takınca çalışmıyor.acaba nerde hata yaptım.yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...