Jump to content

Opel İstanbul Servisleri

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hafta sonu, Opel Corsa otomobili olan bir arkadaşımla. Otomobil ve satış sonrası servis hizmetleri muhabbeti yaptık. Kendisi servis konusunda, resmen kan ağlıyor. Opel'in İstanbul'da 13 tane servisi var. Bunun 10 tanesi Avrupa yakasında. 3 Tanesi Anadolu yakasında. ve arkadaşım Anadolu yakasında oturuyor. Çekmeköy, Maltepe ve Kartal'da servisleri var. Arkadaşım da Acıbadem'de oturuyor.

Hafta içi mümkün olmuyor diyor, servise gitmek için. Ancak Cumartesi günleri gidebiliyormuş servise. Onda da ya randevu veremiyorlar, yada sabahtan akşama kadar sürüyor diyor. Alt üstü normal bir, periyodik bakım.

Cumartesi ben 60 Bin bakımına Evo Cem'e bıraktım guzuyu. Saat 09:15'de bıraktım, 11:00'de beni aradılar, aracınız hazır diye. Araç iç, dış temizliği yapılmış vaziyette hazır idi. Ön fren balatalarımın kontrolü bile yapılmıştı.

Anadolu yakasında Opel servis sayısı çok az, Avrupa yakasına nazaran. Altunizade'de Opel Arkas vardı, kapanmış oda. Anadolu yakası Opel kullanıcıları, bayağı mağdur durumdalar. Hem servis süresinden, hem fiyattan çok det yakınıyor arkadaş. Bunları duydukça, bizim servisleri öpüpte başımıza koymak lazım diyorum.

Anadolu yakasında oturan Opel kullanıcılarının, Allah yardımcısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...